Fenéklyukból geci. Best of creampie #1

A legalon igen gyakoriak a jelent befejezéskor a creampie-ok, azaz a fenékbe élvezések. Vannak ezek közt azért jók, habár még mindíg üti az arcrageci és a szájba élvezés nálam ezt, de hát na … erre van kereslet biztosan, azért csinálják. A csajnak meg szinte még jobb is, ha nem kell megízlelnie; vannak akik nem szeretik …

Csak úgy összevissza válogattam egy hatos listát, semmi különösebb tervezés nélkül a nekem tetsző jelenetek kerültek ide. Ha tudtok még jobbakat írjátok meg !

inside_arwen_gold_first_qap_ball_deep_dap_dp_gapes_prolapse_multiple_facial_discover_the_real_arwen_gold_gio129_13-03-16.JPG

1. Karina és Arwen  A moldovai csajszi az óriás fenéklyukú Arwen szájába engedi a spermát, aztán smárolnak egy picit.

2. Ha már Arwennél tartunk akkor nézzük csak meg az egyik legjobb gecipúzását. Egy három az egyben jelenetben kapta meg ezt a remek adagokat a végén.

3. Nagy műszempillájú kedvencem Inga Devil itt ép a francia Amel Annoga szájába nyomja ki a három adag spermát. Legendás jelenetvég volt ezt is!

4. Sandra Luberc tágulós segglyuka is sokszor tele lett már élvezve, sokat válogattam és talán ez a legszebb ilyen témájú jelenet tőle:

5. Timea Bella és Gina Gerson. Timitől aztán van miből válogatni, az tuti. Ebben a jelenetben mindkettőjük fenekét megnézhetjük, amint csordul belőle.

6. A poszt írása közben kijött egy újabb Arwen jelenet, ami eddig szerintem a legjobb és nem lehet mellette szó nélkül elmenni. Rettentően megbasszák a seggét szokás szerint és így tágul ki egy Quattro anál jelenet után 🙂

Related Posts