Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

20 jelenetes kibeszélő: Crystal Greenvelle – 1.rész

2015 év vége. Emlékszem a karácsonyi orgiára a legalnál. Akkor csinálták meg először ezt a remek dolgot és már akkor felfigyeltem a kis kezdő csajra, aki még csak nézett ide oda, nem igazán találta a helyét, miközben 10 faszi legalább megbaszta a seggét. A Clockwork orange jelenet volt a kis Crystalnak az utolsó idáig, ezzel lett meg neki a 26. A kis Nastya, nem szégyenlősködött, egyből a kezdő Welcome jelenetében máris bevállalta a DAP-ot és a DP-t is. Azóta klassz kis jelenetei voltak, nálam benne van a Top 5-ben.

vinna_reed_crystal_greenvelle_mp4_20171025_095328_876.jpg

Természetesen Giorgio Grandi felfedezettje a csodás piercinges mellbimbójú tini csaj. Welcome szettjében máris nekiengedi a szokásos csapatot, akik tolják a csajnak felváltva seggbe, úgy, hogy ő csak piszén ide-oda pillantgat. Rögtön kapja a Dp-t és azonnal a Dap-ot is, mintha évek óta ezt csinálná. 

Aztán már el is jött a karácsony és benne a 10/10-es orgiában Crystal is villantott. ebben az időben még megvoltak a bejáratott sztárok; Susan Ayn, Sofie Goldfinger, Arwen Gold voltak a jelenetek főszereplői, szóval a kis kezdő drága még nem nagyon volt ott a témában, de azért megbaszatja magát egy pár parokkal és ha jól figyelünk láthatjuk őt is.

 

10v10_christmas_orgy_lp_christmas_2015_featuring_many_of_our_best_models_sz1168_mp4_20171024_141947_836.jpg

10v10_christmas_orgy_lp_christmas_2015_featuring_many_of_our_best_models_sz1168_mp4_20171024_142021_367.jpg

10v10_christmas_orgy_lp_christmas_2015_featuring_many_of_our_best_models_sz1168_mp4_20171024_143542_916.jpg

Januárban aztán jön a felismerhetetlenül kezdő Evalina Darlinggal egy double addicted jelenete, ami egyébként lesz még vagy 3. Ez volt a híres szürke zoknis jelenet, legalábbis nekem híres, mert rettenetesen kivertem annak idején erre – emlékszem. A jelenet nagyon jó egyébiránt, duplát is kap persze a kis drága valamint a fenekébe engedik a gecit, amit onnan púz kis Evalina szájába. Indul a karrier. 

Pár nap múlva újra jön egy DAP rész, de ebben már csak ő bánik el három faszival. Itt nekem kicsit túl sok a szájbatolt farok, de kétség kívül klassz duplázásokat kap Crystal a fenéklyukába. Intenzív Dap-ot ahogy a legalnál szokták reklámozni. Imádnivaló a jelenet felétől kibuggyanó pici kerek nagylábujja, amire még most is nehéz kibírnom, hogy ne élvezzek el. Szépeket tágul is és a gecit is szájban viszi el.

Persze a hónapok során minden menő csajjal párban is dolgozott, amíg nem ő lett a sztár. Akkoriban nagyon ment Goldfinger Sofienak a szekere, jó csaj is volt nagyon ! Még csak 2016 februárja van. A jelenet viszont elég feledhető lett, túl sok benne a pózolás, ami engem kiábrándít és lekonyít, meg egyébként is ruhában vannak. Pornó ez bazdmeg tessék rendesen neki vetkőzni.

De hát ez a Giorgio beteg egy arc, ha talál magának valakit akinél lehet a húrt feszegetni. Mint most Monika Wild, annak idején ott volt neki a kis drágánk. Meg is csinálta neki a First TAP-ot azaz három faszt a seggbe. A kettőnek se sok értelme van a kitáguláson kívül, de aztán a háromnak … 5 fasszal kell elbánnia Crystalnak és elég jól sikerül is neki. De nem is a gyömöszölés a jó a jelenetben, hanem amikor sorban beleül a faszokba. Szépen tövig és élvezettel, semmi extra farok a szájban vagy valami, csak seggbe baszás.

A méltatlanul elfeledett Ornella Morgannel is van jelenete Crystalnak és nem is rossz! A legszebb és legjobb Giorgio-s időket idézi fel. Szép DPk és nem csak dupla análozások vannak benne, Crystalt pedig szépen fájósan basszák végig. Gape-ileg is egyre jopbban képbe kerül, tuja hogy nagyon szeretünk benézni a fenéklyukába ezért ha csak teheti mindíg széthúzza nekünk ! Ornella-val jó kis párost alkotnak basznám kegyetlenül mindkettejüket !

Mégsem ez a népszerű jelenet, hanem az áprilisban kijött közös szett May Thai-al akit sajna nem sokra tartok, de ekkor még ő is újdonság volt. Igazi Thaiföldi csaj … nna de nem a melletlen kis ázsiai csaj a lényeg, hanem a mi Greenvelle-ünk. Itt is szépet dug, csak azt a kacsapittyes kényes arcot kéne levetkőzni, meg a magas sarkút is … Hárman is beteszik megint neki, ahol nem alátvány a lényeg, hanem sajnos a sok férfisegg, ami elveszi a varázsát az egésznek. Crystal viszont továbbra is megmarad a tökéletes testű kis kurvának, aki olyanokat tágul hogy :

A pár nappal később kijött Arwen Gold jelenet, már viszont nem lett hibátlan. Alig vártam, hogy láthassam őket együtt, Arwen undorító nagy picsáját, ahogy ez a kis tini benyal neki, és szopja a segges faszt a kitágult mega-picsából. Aki annyira nagy sztár, hogy sajna Crystalnak még alárendelt szerepet kell játszani és ebben a szettben meglepően sokat van mellékesként kamerába nézek semmit sem csinálok szerepben. Azért basszák persze őt is, de sokkal többet kihoztam volna ebből a párosból …

A fura mosolyú Olivia Devine is ekkor volt pályája csúcsán, szóval ugyancsak kellett egy páros csinálnia vele. Ez sem lett olyan hajde extra jó szett, pont azért ami miatt mindíg siránkozok, hogy erőltetik a dupla anált, amikor ott van parlagon hagyva az isteni pina is…

Vinna Reed-el viszont tökéletes párost hoznak. Nagyon jó a két csaj együtt, szívesen szopják a másik seggéből a farkakat, összemosolyognak közben, csókolóznak. És az egyik részben kapnak egy olyan szép intenzív análbaszást, hogy azt élvezet nézni ! Pedig semmi extra nincs benne, csak beleülnek a farokba, ami extra gyorsan ki-be jár bennük, ők meg csak tartják a picsájukat oda. Imádnivaló a két punci.

Közben a kis édes már bőven megért arra, hogy egyedül is elvigyen egy gruppent, szóval jön egy Facialized rész, amiben 5 fasszal kell egye3dül elbánnia. Ezt olyan szinten profin letolja, hogy látszik 50-el is elbánna ha tudna. Meg se kottyannak neki a farkak, de meg is kell hagyni igazán kőkemény baszást nem is kap senkitől. Dupla anál van és elég nehezen is lendül bele a dologba mire sikerül kitágulnia és elengednie magát. Facialized, szóval arvba kapja/kapná a geciket, de szegénynek csak annyi jut mint amit én, meg ti is egy két napos megtartóztatás után este a csajotok arcára/fenekére engedtek.

A kis szólózás után jönnek újra a páros szettek. Lola Shine akinek imádom a szép pináját a partnere 2016 júliusában. Talán most először érzem, hogy a partner jobb csaj mint Crystal. Isteni szép jeleneteket hoznak össze ketten, Anal full nelson duplán ! Szétbaszott amortizált seggek és a kedvenc vonyítós alulról baszás seggbe, mikor csak tartják a seggüket. Atom. A geciket Crystal kapja, majd átköpi Lolának. Egyik legjobb jelenete.