A lány a szomszédból: Keira Flow

Nem mondhatjátok, hogy nincs választék csajokból a kedvenc oldalunkon! Vannak a szuperjó csajok, vannak a szutyok orosz ribancok, akik lehet szegények nem is pénzért csinálják, hanem más tudatmódosító szerért, vannak a dagik, akiknek a jeleneteit le sem szoktam tölteni és van egy olyan kategória, amit nagyon de nagyon szeretek, ezek pedig a szomszéd lány feeling-es csajszik. Pont egy ilyen nő Keira Flow is, akinek éppen ma érkezett meg a legújabb és legjobb jelenete.

Nézzétek csak mennyire tud hétköznapi lenni – itt az Instagramja. Egyébként Woodman is vegzálta szegényt, itt van az a videó is.

Addig is nézzük meg miket csinált itt eddig a csaj, mióta áprilisban debütált itt a Legalporno-n.

Egy Dylan Brown casting volt az első jelenete a drágának. Pici háj ott figyel a hasikóján, tudják is ezt ezért adnak rá egy fűző-szerű fehérneműt. Nem az az élvezős ordítós fajta, de szépen elvégzi a dolgát és még tágul is a feneke. Nem kicsi a picsája egyébként, de pont illik hozzá és nem narancsbőrös vagy ilyesmi, hogy is lenne, hiszen egy 20 éves csajról beszélünk! Alaposan odaver neki a néger, tövig nyomja a faszt a fenekébe, szóval jól baszható a csaj az tuti, és a későbbiekben ezt mindenki ki fogja használni. A gecit is nyeli, nem gond neki semmi.

Legjobb rész :

Sajnos ezt a nem gond neki semmi és mindent bevállal tulajdonságát használták fel arra, hogy a következő jeleneteinek mindegyike pisis szett lett (kivéve egy Interracial vision-öst, de azt inkább hagyjuk).

Júliusban jött egy 4/1es DP jelenete a drágának, ahol ráeresztettek 4 begerjedt álló faszú tagot. Valami kibaszottul jó DP-t kap a drága, az idei év egyik legjobbját. A rojtos kis pináját is basszák szerencsére és jó alaposan be mennek neki a kőkemény farkak. A harisnyája csak a leges-legvégére kerül le sajnos, de így is isteni intenzív az egész jelenet,kivéve az elején lévő 14 percnyi dildózgatás. Nem tudom eldönteni a csajról, hogy élvezi, vagy csak szenved, de kit érdekel! Látványnak kiváló! Végig jó kemény a szett, ütik vágják a csöcseit is és a végén is szépen megy a nyelvére minden egyes csepp.

Legjobb rész:

Augusztusi a következő jelenete, amiben megcsinálta totál ugyanezt, csak éppen Giorgio Grandis srácokkal.

Lassan kerül le itt is róla a fehérnemű, de amikor lekerül rohadtul jól basszák. Lehet is a drágát jó keményen, habár, amikor az egyik srác ráver a mellére, odanéz nagy szigorúan, de hát mit tudna csinálni? Kb semmit. Elölről és hátulról is szép a DP, amit kap érdemes tekerés nélkül is megnézni !! Ahogy basszák azt az isteni közepesen nagy valagát, mmhhh csodálatos a látvány !!! A drága meg izzad és kopik le a smink is róla, miközben ordít! Sajnos, és nagyon SAJNOS, a harisnya itt is marad, szerintem úgy leszek vele, mint Sara Bell-el, akinek az első 8 jelenetében mindvégig rajta volt valami cucc a lábán, mostanában meg végig mezítláb van a kis édes. Alapos kis baszás ez a tini seggének, de legjobb az a jelenet lett, ami ma jött ki:

Legjobb rész:

Szóval akkor a mai jelenet, ami már pisis scene lett, de a kis édes tinink ezt is elviseli (fél millióért még jóhogy).

Az előző jelenetek ismeretében kétségem nem volt arról, hogy menni fog neki a DAP, hát megy is simán, aztán szépen körbehugyozzák a csajt, majd hátulról is feszegetik a picsáját. Nem tágul óriásira, de beférnek neki azért a faszok. A négyesfogatban van egy új srác, aki szerintem hiba volt, vékony is a farka és nem is áll fel teljesen. Megcsinálják a “baszás közben péppé hugyozzuk a csajt” részt is ,majd törölgetés után bele kell ülnie a duplafaszba is szegénykének. Hiába kúrták agyon az előző részekben, a DAP azért nagyon nehezen megy neki! Egyem is meg a kis szívét, de sajnáljuk 🙂

Nem csoda, hogy több órán át, sőt egy fél napon át forgatnak egy ilyen jelenetet, a sok pisi miatt, mire újratermelődik a srácokban, szerintem óráknak kell eltelnie. Keira szerencsére kiválóan amortizálódik lefelé. Lemosódva a smink újra és nyeli a pisiket ahogy kell, és még nincs ám vége ledobják a felsőjét és basszák azt a kurva jó kis picsáját újra. Minden lökés fáj már neki a mosolya csak a legvégén őszinte, amikor a seggéből kifingott gecit kell megennie egy pohárkából.

Legjobb rész:

Hát nem tökély a csaj ??? Hogy ne feledjétek, őt gyalázták le és alázták meg ahogyan azt kell :

Related Posts