A mezítlábas Isabella de Laa jelenetei

A még mindíg csak 18 éves cseh modell eléggé belehúzott és jobbnál jobb jeleneteket csinál, illetve ez nem teljesen igaz, mert van köztük egy két feledhető is, de a csaj miatt és a fenéklyuka miatt még ezeket is megéri megnézni. Egy 18 éves tiniről van szó, akit seggbe basznak !!!!

Egy otthon forgatott orosz jelenetet, ami a karantén alatt történt kihagyunk, de a többit kivesézzük.

Isabella is a piss drinking slut

Gonzós jelenet a cucc, és augusztusban jött ki. Semmi vetkőzés, máris jön egy srác hatalmas álló fasszal és ujjazás után baszni kezdi a csajt. Szépen elszórakozik vele, majd megérkeznek a haverok is. Nem értem miért kellett a pisit belevinni a jelenetbe, de hát ha itt van akkor már szájba hugyozzák szegény kis csajszit. Dpbe basszák a törölközés után, ami szuper látvány, mert könyörgően néz a kamerába. Természetesen mezítláb is van, mint szinte mindíg a drága. Isteni szép kis talpai vannak cuki szopni való lábujjakkal.

Szerencsére a pisi rész csak a legvégén tér vissza, addig folyamatos DPt kap a drága, a végén pedig szájba pisilik, miközben még a seggében jár a fasz. Ahogy széttárja a lábujjait közben – kész vagyok. Kihasználják alaposan a srácok és mindegyik jól bassza őt, ő végig vágja a szenvedős-élvezős arcot a kamerának és terpeszti a lábujjacskáit. Kap geciket és még egy utolsó adag pisit is; szegényke…

Legjobb rész:

Interracial DP

Egy hónap múlva tért vissza a drága és még mindíg nem DAP jelenettel, ami elég meglepő. De nem is bánjuk és most kivételesen azt sem bánom, hogy egy négeres DP jelenettel érkezik. Mégpedig azért, mert az egyik néger a kedvencem a szakmában, Rocco nagy haverja Mick Chapman bácsi, aki 50 felett is úgy tud baszni, mint az olasz barátja.

Jó alaposan nekirontanak a csajnak és sajnos elég sokat bénáznak, mire a közepére a jelenetnek kb le tudnak higgadni, nagyon keményen akarják baszni, de nem áll 100%-osan a fasz egyiknek sem. Aztán levetkőztetik és lihegve fogadja a továbbiakat a kis édes puncika. Innentől egészen kiváló a jelenet és még pisi sem kellett bele. Szépen felváltva basszák a csaj seggég, Mike boy még lábujjat is szop – hát mondom én, hogy az én emberem az öreg a napszemüvegében! Aztán szépen egyesével a szájába engedik a gecijüket és ráhúzzák a nagy faszukra a száját.

A legutóbbi jelenet most érkezett pár napja hozzánk és sajnos ott van a rohadt idegesítő figura a jelenetben, aki állandóan a másik faszikat nézi. Értem én, hogy nagy a farka, de ez a ratyi vonal nagyon kiábrándító. Pici pózolás után máris baszni kezdik picsába a drágát. Tekerjük is át az elejét, mert ti sem tudtok másra figyelni majd, csak erre a hülyére. Aztán már szerencsére elmegy ő is dugni, és Tiffany Tatum faszija megy a helyére.

Ezután szép és alapos megjáratás jut a csajnak, mivel még mindíg nem engedi a dupla anált (szerencsére) a pinácskáját is basszák, ami extra jó érzelmeket vált ki belőle és nem foglalkozik a faszok szopásával, csak baszatja magát és a rojtos kis pináját. A szandálkája is lekerül róla és a srácok picit simogatják a csodás talpait, majd rámásznak megint. Majd beleültetik a Gonzó legújabb szerzeményébe, egy szexhintába. Itt is próbálják DPzni, ami azért inkább bohóckodás, mint látványosság. A geciket viszont szépen egyesével fogadja a csaj és a szokásos mosolyával nyugtázza a jelenet végét.

Legjobb rész:

Related Posts
Tovább olvasom

Kate Rich két jelenete

A 23 éves belarusz Kate Rich tavaly robbantott és mostanra kibaszottul jó jelenetei lettek. Közben csúcsot döntött a…