Bianka Blue DAP

A spanyol 36 éves modell nem az az alkat, akire gerjedek, de azért ez a jelenete eléggé jó lett. Mondhatjuk MILFnek a csajt a 36 évével simán és az alkata is megvan hozzá, nagy csöcsök és bula.

Elég gyorsan elég sok mindent bevállalt a karrier miatt a csaj, volt ott minden, pisis jelenet és DAP is már bőven. Most egy old school Monsters of DAP jelenetet láthatunk tőle, vastagabbnál vastagabb faszokkal a picsájában. Semmi bemelegítés, egyből megy egy kis körbe szopás, majd tolják is a fenekét a drágának. Hatalmas nagy rojtos pinája van neki, ami persze végig pamlagon fog pihenni a jelenetben.

Eléggé nehezen indul be a dolog, feszül a kis édes fenéklyuka rendesen. Majd mikor odatartja a picsáját, már becsusszan neki a két bré. Ő végig a kamerát figyeli, ami már inkább idegesítő, mint izgató. Aztán betolják a kis édes rojtosba is neki így egy fasz a pinában, kettő meg a picsájában feszül. Majd alulról és szemből basszák a fenekét DAPban. Rohadtul jól néz ki az a pina, én imádom az ilyen nagy ajkakat, bekapom az egészet és úgy szopom, nyalogatom szívogatom az egészet. Ilyen egy igazi PINA !!!

Itt nem nagyon nyalogat senki semmit, hanem basznak, de azt sem extra vadul, csak szép látványosan. Innen is kap egy gyömöszölkedős hármas behatolást, ami inkább nyomorgás, mint látványosság. Azért a pináját jó látni ahogy befogadja a faszt, szépen körül öleli azt. A cipőcske is lekerül, még ha a harisnya nem is, de látni a szépséges lábujjait, ahogy profira vannak festve neki. A hatalmas pina a leges legjobb ebben a csajban, erre fogok emlékezni ha róla jön ki új videó. Amikor a beleülős DAP ot csinálja is brutál ahogy ott csattognak a szeméremajkak neki.

Egyébként eléggé jól baszható, mondjuk tágulásra alkalmatlan, visszaugrik neki a segglyuka azonnal. Jó kis iparos jelenet ez, de azért nem ájultam el tőle. A csajt megnézném smink nélkül is, mondjuk hogy úgy basszák meg, az sokkal látványosabb lenne, meg persze teljesen meztelenül is. Most néztem át, és még nem is volt olyan jelenete a drágának, mindíg van rajta valami extra fehérnemű.

Legjobb rész:

Istenem de beszopnám a pinácskáját !!!!!

Összegzés:
A PINA a legjobb a csajban, de az kurvára, a talpacskáját is megnézném már végre valahára ! A többi a szokásos iparos munka volt.
Szereplő csaj
70
Fenéklyuk, gape
65
Szenvedély, baszás
85
Geci
50
Szerintetek0 Votes
0
A PINÁJA !!!!
Az élvezet majdnem teljes hiánya
68
Related Posts