Cindy Shine: egyszerűen szétbaszva

Nem húzhattam már sokáig és mindenképpen adnom kellett ennek a csajnak egy plecsnit, mert amit most fakít a csaj minden jelenete megérdemelné. Nem pont ez a jelenete lett a legjobb, de annyira és olyan szinten meg lesz baszva benne, hogy erre már nem tudtam nem odaadni a Szétbaszva pecsétünket, ami csak a legkiválóbbaknak jár.

Itt a többi jelenete egyébként amiről írtam itt a blogon.

Kevés olyan csaj van mostanában, akik tényleg, de tényleg élvezik a szexet, és nem csak a pénzért csinálják.

Egy fotósorozat forgatásán járunk, ahol szerintem olyan meglepetés éri Cindy-t, amire tényleg nem számított és ha már ott van akkor jó alaposan megbaszatja magát a két hatalmas farkú fekával. Komolyan, és tényleg elhiszem, hogy csak meglepődött és tényleg a fotósorozat miatt érkezett, de ha már itt van …

Egy perc nem telik bele és máris feszül a fasz a picsájában. Semmi bemelegítés vagy akármi, pufff bele bazdmeg. Nem hiába, mert Cindy feneke olyan speckó, hogy elég neki letérdelnie, vagy bepucsítani egyből gape-be vált a feneke, és ki az aki nem akarja élete végéig baszni az ilyet. Én mindenképpen akarnám !!! Kihasználják a létrát ami a stúdióban van és ezen is basszák a kis édest. Becsatlakozik a kukasapkás is és kicsit bohóckodnak még a folyosón, majd bemennek a szokásos Gonzó stúdióba.

Itt jó alaposan és bő nyállal szopja le őket a drága kis cseh punci, miközben basszák is hátulról, de ezt nem lehet látni, csak az arcán, ahol élvezettel vegyes fájdalom mutatkozik. Majd jó rendesen meg DAPozzák a kongó brutális segglyukát. Minden pillanata élvezetes és látványos, ahogy befogadja a vastag faszokat. Aztán jön egy kurva jó rész, ami a régi jelenetekben mindíg megvolt, mégpedig az, hogy faszról faszra ül egyikből a másikba, és tövig lovagol bennük.

Milyen isteni és forró lehet belül az a fenéklyuk !!!!! Rohadt mázlisták mindannyian, hogy egy ilyen nővel csinálnak azt, amit csak akarnak.Természetesen állva is megbasszák, majd a kanapé sarkánál is kinyújtott lábakkal.

És ha még ez nem lenne elég egy szétbaszva részhez, akkor most jön amit csak ritkán látunk itt; olyan gecizuhatag, hogy eláll a szavunk !!! Brofist néger barátaim, ezt most nagyon odatettétek !!!! A bukkake jelenetet teljes egészében mutatom:

Összegzés:
Egyszerűen meg kellett adni ennek a csajnak a szétbaszva pecsétet, de szinte minden jelenetére meg lehetne, az egyik legjobban baszó csaj a pornóban valaha !!!
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts