Freya Dee szétöklözve és szarrá baszva

A 26 éves szlovák csajszi eléggé baszható, ha nem hisztek nekem, akkor nézzétek meg velem együtt ezt a fasza kis jelenetét, amiben a picsáját is rommá öklözik és baszást is kap rendesen. Nem lesz egyedül, és nem kell elszenvednie a seggében férfi öklöket, mert Giada Sgh segíte neki ebben. Segít és kitágítja a seggit 🙂

Pont a zsánerem a csaj, kis csöcsök, jó nagy pina és tágulós fenéklyuk. Két feka érkezik rá akiket szopnia kell, de az egyik véletlenül még a pinájába is benyal. Felváltva kezdik kúrni semmi DAPozás, mondjuk a másik aki épp nem a fenekében van elég irritáló, mert szopatja szegény csajt. Mondjuk én is ezt csinálnám, de látványilag jobb lenne, ha addig kiállna a kamerából inkább.

A DAP póz valamiért rohadt nehezen jön össze, de amikor végre benn van két fasz neki, akkor jól szenved a drága, és ezt közelről meg is mutatják nekünk. Ekkor jön inkább felszabadításként Giada, aki elég könnyen feltolja a tágult picsába az öklét. Nézzétek meg a fejét a csajnak, milyen élvezettel és fájdalommal fogadja ezt. Egyem meg a kis szívét! Ezek után már aztán kotyogósra megy a baszás a fenekében, majd megint visszatér egy kicsit még fistingelni a másik csaj. Kap egy adag gecit a fenéklyukába, amit mind egy cseppig kifingik egy pohárba és a végén meg egy olyan adagot az arcára, hogy öröm nézni. Ez a Dylan gyerek a legjobb néger pornós, még ha ellenszenves is a pofája, meg a lila zoknija.

Az arcra gecit kivágtam videóban is, megéri megnézni:

Összegzés:
Még mindíg rohadtul basznivaló ez a vékony csaj, imádom az alkatát, a hozzáállását és a picsáját is.
Szereplő csaj
95
Fenéklyuk, gape
90
Szenvedély, baszás
90
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
94
Related Posts