Isabelle de Laa rojtos kis pinája újra akcióban

Még ha nem is basszák meg neki szokás szerint, sőt szájba is hugyozzák a drágát jó alaposan, de a jelenet ettől függetlenül még elég jó lett. Kár, hogy a csajszi ezen a vonalon mozog tovább, és minden jelenete pisis szinte …

Imádom a csaj kis vinnyogását és a szenvedését baszás közben, és azért jöttek ki jó jelenetei, amikor a lábacskáját pld. az ég felé tartotta …. Nincs baj a 10 perces pózolással sem, közben megnézhetjük jó közelről a lepke pináját a drágának és aztán egyszer csak rárontanak a srácok kintről és máris benyomják a fenéklyukába a faszt.

Kicsit basszák a fenekét, majd hátulról a pinácskáját is, de aztán jön egy adag pisi szünet, egy nagy műanyag tálkába is jut neki és aztán meg is issza mind egy szálig szegényke … A legjobb aztán amikor csak hátradől és úgy hagyja magát, hogy basszák a pináját és a fenéklyukát is egyszerre, isteni látni ahogy megadja magát és a vastag merev faszok mozognak benne !!! Komolyan jó látni egy alapos DP-t a sok sok DAP után, és ezt most itt megkapjuk, egy újabb pisis rész után. Szépen alaposan megy be a pinájába a fasz, ami olyan szép nagy lepkés, hogy körbe öleli azt.

A legvég talán túl hosszúra sikeredett még belefért volna jó pár póz, mondjuk doggyban is, így túl sokat látjuk azt, hogy verik a faszt a srácok, és a végén egy csöppnyi geci csurran ki nekik. Pisi már nem is marad a végére (szerencsére)

Összegzés:
Nem tudok betelni ezzel a csajjal, nem kell minden jelenetben két fasz egy picsába, így is lehet jó kis kúrást összehozni (mínusz pisi)
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Geci
50
Reader Rating0 Votes
0
85
Related Posts
Tovább olvasom

Szétbaszva: Zoe Sparks

A kis amerikai csaj még Andy Ryeként láthattuk még a tengerentúl a Tushy jelenetében Manuel Ferraraval, majd egy…
Tovább olvasom

Cindy Shine DAP

Annyira frissek vagyunk, hogy a ma éjfélkor megjelent Cindy Shine jelenetről már írok is. A nagy apropója az,…