Isabelle de Laa rojtos kis pinája újra akcióban

Még ha nem is basszák meg neki szokás szerint, sőt szájba is hugyozzák a drágát jó alaposan, de a jelenet ettől függetlenül még elég jó lett. Kár, hogy a csajszi ezen a vonalon mozog tovább, és minden jelenete pisis szinte …

Imádom a csaj kis vinnyogását és a szenvedését baszás közben, és azért jöttek ki jó jelenetei, amikor a lábacskáját pld. az ég felé tartotta …. Nincs baj a 10 perces pózolással sem, közben megnézhetjük jó közelről a lepke pináját a drágának és aztán egyszer csak rárontanak a srácok kintről és máris benyomják a fenéklyukába a faszt.

Kicsit basszák a fenekét, majd hátulról a pinácskáját is, de aztán jön egy adag pisi szünet, egy nagy műanyag tálkába is jut neki és aztán meg is issza mind egy szálig szegényke … A legjobb aztán amikor csak hátradől és úgy hagyja magát, hogy basszák a pináját és a fenéklyukát is egyszerre, isteni látni ahogy megadja magát és a vastag merev faszok mozognak benne !!! Komolyan jó látni egy alapos DP-t a sok sok DAP után, és ezt most itt megkapjuk, egy újabb pisis rész után. Szépen alaposan megy be a pinájába a fasz, ami olyan szép nagy lepkés, hogy körbe öleli azt.

A legvég talán túl hosszúra sikeredett még belefért volna jó pár póz, mondjuk doggyban is, így túl sokat látjuk azt, hogy verik a faszt a srácok, és a végén egy csöppnyi geci csurran ki nekik. Pisi már nem is marad a végére (szerencsére)

Összegzés:
Nem tudok betelni ezzel a csajjal, nem kell minden jelenetben két fasz egy picsába, így is lehet jó kis kúrást összehozni (mínusz pisi)
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Geci
50
Szerintetek0 Votes
0
85
Related Posts

Kyaa Chimera 2/1

A drága 31 éves amcsi bandzsi nagyfülű csaj nem tud hibázni, olyan jeleneteket szállít, hogy nekünk is ketté…