Két olasz pina: Silvia Soprano vs Mary Jane

A két mostani tipikus csajszi nem egymással közös jelenetben forgatott, de nagyon hasonlóak nekem kinézetre is és a jelenetük is, nézzük meg most egymás után őket, még szerintem nem is írtunk itt róluk az oldalon.

Silvia Soprano

A 23 éves olasz kis pinácska még eléggé kezdő nálunk és egy jó kis manhandled baszást kap két faszitól, akik már totálisan begerjesztve érkeznek hozzá. Állva kúrják egy ideig, majd fektetve a kanapén, miközben azért pofozzák is alaposan. Szegényke csak ordít és szenved, ahogy kell ! Ebbe a sorozatba beleillik eléggé a pisizés is, meg is tisztelik vele szegénykét.

Amikor aztán DAPozzák, már nem nagyon szól semmit inkább csak elviseli a furcsa érzést a picsácskájában ott benn. A kis puncija úgy marad, a fenekét vegzálják csakis. Nézzétek milyen szépen és folyamatosan egyre nagyobbra tágul a fenéklyuka, a végén már elég szép GAPE-et tud mutatni nekünk. Végig bírja a DAP kiképzést, de extrát azt nem látok benne, olyan igazi talján feje van és valahogy nem jön be nekem. De aztán lehet, hogy lesz még olyan jelenet, amivel megvesz majd ….

Mary Jane

A másik olasz pina Mary Jane még fiatalabb és még kevesebb jelenete van a Legalon. Szerintem még az előző csajnál is kisebb és vékonyabb a kis olasz pina, és most kétszer annyi fasszal kell elbirkóznia, mint a barátnőjének az előbb. Bohóckodik egy sort a számára (és senki számára sem) normális méretű műfaszokkal, majd meg érkeznek a betépett fazonok kintről. Ian Scott és a haverok basszák a csajt sorban, köztük két néger is. Máris jobban tágul mint a másik olasz pina, szépséges tágulásokat láthatunk nála, de ez általában így szokott lenni a kicsike csajoknál.

DAPozzák is egy ideig, de igazán akkor válik klasszá a jelenet, amikor lekerül róla a körömcipőcske, és látjuk a talpacskákat is. Rendesen már komikussá válik a jelenet, ahogy a nagy debella négerek a vastag faszukat próbálják benyoszorgatni a minicsajba, aki amúgy nem igazán élvezi a helyzetet, csak elviseli. Ide-oda pakolgatják szegénykét nem is igazán tudja mi van azzal a nagy mű szempillájával. Kap geciket is alaposan a végére. Alaposan helyben hagyták.

Nem kiemelkedő egyik csaj sem, de lehet, hogy ha átjönne egy Giorgio Grandi jelenet velük, vagy mondjuk másik csajjal közösen ….

Related Posts
Tovább olvasom

Bree Haze is back

Itt nézhetitek a teljes jelenetet. Szinte követhetetlen már ki fog éppen visszatérő jelenetet csinálni, és ki az aki…