Megan Venturi nem bánja a pisit sem, csak basszák!

Nem egy mai a jelenet; még májusi, de most újra megnéztem és a minimellű nő egyik legjobbja szerintem. Nem hagyhatom ki, hogy ne írjak róla, mert végre teljesen meztelen a drága és a jelenet is odabasz!

Egy színes akármi dupla műfarokkal melegít be a csaj, ami után már eléggé rutinnak tűnik őt megbaszni. Meg is dolgozzák először egyesével a fenéklyukát, majd a kettő farok is simán befér neki, szinte már művészien tolják be neki egymás mellett a faszukat a srácok, ő meg nyöszörögve élvezi, hogy szétfeszül a feneke. Persze jönnie kell egy kis pisinek is, simán megy a drága szájába és nyel is belőle mosollyal. A pénzért mindent !!!

Aztán szerencsére végre teljesen totálisan meztelen lesz (ledobálják a pisi áztatta ruháit) és úgy dugják a fenéklyukát, miközben a talpacskáit az égnek tartja. Duplázzák persze a fenéklyukát és élvezi is, nem foglalkozik a mellette lévő faszokkal sem, nem szopja őket. Hátulról is kap egy ugyanilyen kezelést, de ott már nem menekül a faszok elől. Aztán a sörös korsós koccintás nem maradhat el, csak itt éppen nem Heineken van benne, hanem más …

A beleülős DAP-on is átesik, majd jön az egyik kedvenc részem, amikor az eddigra már teljesen szétbaszott rommá kúrt segget basszák ketten, a csaj meg nem tud mit csinálni, csak szenved és eltűri az alázást. Én akkor is odaállnék, ha csak a talpát foghatnám ennek a csajnak, nem hogy a fenéklyukába is berakhatnám. A végén még eljátsszák szegénnyel azt is, hogy belepisiznek a fenekébe, majd ki kell neki fingania. Fapofával fogadja a geciket a végén, majd ennyi.

Összegzés:
Imádom ezt a nőt és elviselem, ha éppen pisis rész jön is, szexi, mindent bevállaló baszógép.
Szereplő csaj
95
Fenéklyuk, gape
95
Szenvedély, baszás
90
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts
Tovább olvasom

Kiara Gold négeres 2/1

Nem nagyon írtam még erről a csajról, pedig egész jó kis jelenetei vannak már egészen 2018-tól. Volt neki…