Pisibe fulladva: Vicky Sol

A 29 éves bulgár modell az egyik legperverzebbenek számít a szakmában, ivott ő már korsóból liternyi sört, pisit is, de amit most kapott az még neki is sok volt. Vagy nem? Kiderül a jelenet végére.

Régen kezdtünk már a híres-hírhedt folyosón, most itt pózol nekünk a punci, majd megérkeznek a totálra begerjedt srácok álló fasszal és szopatni kezdik. Sokan vannak, akiknek már ez a szopatás is elég lenne, de Viki elég jól bírja a kiképzést. Természetesen sorba basszák a drágát itt azonnal a lépcsőkön seggbe, majd előkerül a mérőedény és sajnos totál tele lesz máris vizelettel. Szerintem vagy két literes tutira megvan, de lehet, hogy inkább három is.

Aztán jön, amit még nem láthattunk és hű marad a címhez, miszerint belefullad a csaj, mert belenyomják szegénynek a fejét és orron és szájon át is látjuk az átlátszó falán az edénynek ahogy szenved. Extra brutál a dolog basszus !!! Ha még nem lenne elég az egyik majom, fölé térdel és a szájába, fejére önti az egész pisit. Azt a kurva élet. Aztán “megkegyelmeznek” szegénykének és beviszik a nagyterembe.

Előlről, hátulról jól megDAPozzák és éppen az, aki nem ezt csinálja, pofozza, fojtogatja a csajt. Persze meglesz neki a baszás közbeni pisi adag is, és igazán nem nagyon hagyják, hogy élvezze a kúrást, pedig azért mozognak a faszok a picsájában jó alaposan. Megcsinálja a beleülős DAP pózt, majd a végén megint visszakerül a műanyag kanna a 100 forintos boltból, amit telepisilnek a srácok. A faszi, aki a buzipornóból jött, totál begerjed erre és húzogatja szegény csajt a földön, meg kúrja is ilyenkor. Biztosan nem gond, neki, hogy más faszi pisije van a csajon. Ökörállatja. A geciket a végén is alázattal és félmosollyal fogadja a csaj. Nekem már túl sok ez a jelenet, szívesebben nézném, ahogy olyan pózokban és úgy basszák meg ezt a csajt végre, hogy neki is jó legyen !!!

Összegzés:
Drowned in piss, basszus, és tényleg. Szegény Vicky Sol mindíg csak az alázást kapja, semmi szerelem vagy szeretet ???
Szereplő csaj
90
Fenéklyuk, gape
75
Szenvedély, baszás
80
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
81
Related Posts