Sara Bell DP and piss

A kis édes olasz tini pina nagyon belehúzott, most épp legutolsó jelenetében két profi feka tette alá, amit alá kell. Az egyik a mester Mike Chapman bácsi, aki még mindíg rohadtul jól tud dugni.

Eléggé hamar tisztába kerülünk a helyzettel, mikor a drága elkezdi magát “bemelegíteni”, olyat láthatunk, amit csak mondjuk Anna deVille-től, meg még egy pár más csajtól a világon, de az egész biztos, hogy nem soktól. Simán megöklözi ugyanis a saját fenéklyukát a kis 19 éves talján pina. Durva azt kell hogy mondjam. Erre e begerjesztő állapotra érkezik a két néger az álló faszukkal. Azonnal baszni kezdik a kis édest. A másik néger a kukás sapkás, aki olyan mint Vujity Tvrtko, még soha nem láttuk sapka nélkül.

Szépen dugják DP-be a kis édest és nem is kell neki mást csinálnia, koncentrálhat az élvezetekre. Ezért (is) jók a 2/1-es jelenetek. Aztán egyszercsak jön egy nagy meglepetés, mégpedig az, hogy hipp és hopp jól szájba pisizik szegénykét. Törlés és vetkőztetés, majd mehet tovább minden. Ott a földön kúrják meg, majd állva. Szerencsére nem erőltetik a DAP pózt, elég ennek a kis édeskének a DP, de az jó keményen. Basszák is a srácok és semmi gond nincs a konyulással és hasonlókkal sem. Sara élvezi, ordít és bírja, egyedül egy dolog zavar, de azt úgyis tudjátok, mégpedig az a fránya cipő !!!!

Örül is Sara neki, hogy most nem csak a feneke van igénybe véve és a puncikája is adagolva van. Ezután ha lehet, akkor még jobban bedurvulnak. Jön megint egy pisizős rész, majd atom keményen basszák a csajt felváltva picsába és pinába is. A végén szegény csajnak egy pohárkába engedik a gecit, amit felhígítanak pisivel és azt kell meginnia, mondanom sem kell, hogy gond nélkül megteszi ezt.

Összegzés:
A sok DAP jelenet között "felüdülés" egy ilyen jó kis DP baszás, Sara meg most is az egyik legjobb modell, még ha nem is mezítlábas volt most.
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
90
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts
Tovább olvasom

Florane Russel

A 29 éves kis cseh punci még elég kezdő a Legalnál, ez a mostani a harmadik jelenete, amiben…