Venera Maxima esete négy négerrel

Hiába van egy bombázó csaj a kötelékünkben nem minden esetben sikerül azért 100%-osra egy jelenet. Mindenki igényét ki kell elégíteni, van aki a spermázásra, van aki az análra és van aki arra indul be, hogy fehér bőrű szőke nőt fekete bőrű nagy farkú négerek basznak meg. Tapasztalataim szerint ezek általában elég felemásra szoktak sikerülni, van amikor jó egy ilyen jelenet, de tízből legalább hétben azért lehet kivetnivalót találni. Talán ezt egy átlagos hétköznapi pornó fogyasztó (amilyen általában bárki, aki pornót keres), lehet soha nem veszi észre ezeket a dolgokat, de mi rajongók és napi szinten ilyen jeleneteket látóknak zavarja a szemét. Főleg úgy, hogy ha a szereplő csajnak eddig csak kurva jó jelenetei voltak.

Ez most nem annyira sikerült sajnos.

Pedig milyen bomba csaj Venera még mindíg. Kurvára mindegy mit vesz fel a drága, a leg-bombább csaj az egész Legalon. Kuka és a társai érkeznek a csajhoz, és baszni kezdik szegényt egyből. Négyen vannak, egy fehér sráccal és mindannyian szépen sorban rájárnak a picsácskájára. Szerencsére leveszik a szandálkáját a drágának és szopó szünet következik. Felváltva csinálják neki a DAP-ot és a DP-t, közben pedig a meztelen talpát is láthatjuk. Azért ez nem annyira rossz, meg kell hagyni !

Vannak benne látványos részek, amikor szemből duplázzák a seggét, feszül neki rendesen, vagy amikor a gecit kapja a drága a végén, de ugyanaz van egyébként mint minden egyes DAP jelenetben, csak itt négerek (is) vannak.

Összegzés:
Nekem elég nagy csalódás a jelenet, el lehet adni mert DAP és Interracial, de amikor egy az egyben baszta meg egy néger a kis édest, az is az volt és mégis sokkal több volt benne a szenvedély.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
65
Fenéklyuk, gape
80
Geci
50
Szerintetek0 Votes
0
74
Related Posts