Vicky Sol végre MEZÍTLÁB van, miközben péppé kúrják a fenéklyukát

Eddig az összes Viki jelenetet megnéztem és letöltöttem, de egyikben sem volt mezítláb a bulgár édeske, és még a cipő sem mindíg került le róla. Nna de most meghallgatta Giorgio Grandi az imáinkat és összehozott egy mezítlábas jó kis baszást a csajjal.

A 36 éves drága az idei év egyik legjobb pinája itt nálunk és eddig is remek jelenetei jöttek ki. Volt egy majdnem szétbaszva jelenete is, és most meg ez …. hát teljesen kész vagyok tőle. Konkrétan 5 és fél perc kell ahhoz, hogy levetkőztessék teljesen meztelenre a drágát és mivel 4 faszi jut rá, akad mindíg valaki aki a lábacskájával tud foglalkozni. Szép rózsaszínre van festve a körme, és simogatja is velük az álló farkakat.

Mintha csak magamat látnám minden nap, lábnyalás közben bassza a seggét mindenki szépen sorban. Nyalják és simogatják azt az isteni szépséges talpat, amit nem is értek miért kellett eddig titokban tartani !!!?? Nézzétek azt a remek kifeszített anal full nelson pózt, ahol már feszül a picike segglyuka és közben a levegőben a talpacskái. Rohadt jó pózokban kúrják a kis fenekét és állva is remek részeket csinálnak, percekig le sem teszik a földre, csak szórakoznak vele és minden jelenetben benne van a talpikója is.

Ő meg csinálja szokásos mosolygok, de közben meg kibaszottul szenvedve élvezem is, dolgot. Imádom azt a kibaszott mosolyt, és nézzétek milyen faszául minden egyes pózban megtalálják a lábfétis részt is. Vikinek meg kifejezetten tetszik, hogy a segglyukából egyből a talpait basszák, aztán vissza a fenekébe. Még amikor a földre kiterítve kúrják is odaférnek a talpacskákhoz. A végén egy kibaszott nagy ziccer, hogy nem a talpát és a lábujjait gecizik össze, amit le kellene nyalni ennek a bomba brutál nőnek !!!! Az arcára és a nyelvére engedik inkább. A végén még egyszer megmutatja a talpacskáját; számomra az idei év egyik legjobb jelenete, amit sokszor elő fogok venni még !!! A srácok nem pont lábfetisiszták, de ügyesen hozzák ők is az elvárt formát- hiába profik nagyon !!

Legjobb jelenet:

Összegzés:
Rajongóként és lábimádóként sokszor ki fogom verni erre a jelenetre, az egyik legjobb csaj most a Legalon végre lábat baszat !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts