A 21 éves 40 kilós olasz pinát megint partiba vágták.

Nemrégen írtam a casting videójáról a kis olasz puncinak, most meg egy gruppenje jött. Nézzük, hogy túléli e a kis drága, hogy hatalmas faszok akarják széjjel szaggatni őt.

Kicsit talán túl sok idő megy el azzal, hogy mindenféle szivárvány színű műfaszokkal játszik a csaj, és szopogatja (minek??), meg feldugdossa magának. Arra mondjuk jó ez a rész, hogy bemelegedik a picsája és azonnal baszható lesz, meg is teszi ezt neki egy feka csávó, aki máris benne is van ott neki ahol lennie kell. Aztán megérkezik Kuka is a kukás sapkájában, majd még egy srác és így vegzálják a kicsike csajt.

Meg kell hagyni rohadtul jól mutatnak a vastag faszok a kiscsaj szájában és a picsájában is, feszül neki rendesen a cucc. Megbasszák egy kicsikét állva, majd a kényelmesebb fekvő pózt választják a kanapén. Hihetetlen, de kettő fasz is befér abba az édes kis fenéklyukba, tágul is rendesen neki. Lekerül a magas sarkú is végre és duplázzák majd pinába is basszák a méretes négerek. Kurva jól mutatnak meg kell hagyni a benga fekák a kis csajon, széjjel szaggatják a lyukait !!

Sajnos mindíg többen általában hárman gyömöszölik, nincs az, amit imádok, hogy ráállnának és sorban kőkeményen ahogy csak bírja agyonbasznák a picsáját kb fél percig, aztán jönne a következő. Van egy klassz rész viszont, amikor beleül a faszukba és faszról faszra jár. Itt nagyon, de nagyon meg lehetne baszni, de nem él a lehetőséggel egyik néger sem, csak ímmel ámmal toszogatják szegényet. Isteni jó a kicsike csaj, de végig azt érzem, hogy még keményebben és még vadabbul is bírja, baszni kell amíg belehal.

A végén a makifejű kukasapkás néger a szokásos módon kinyalja a saját (és a haverja) gecijét a csaj szájából, a jó kurva anyádat azt.

Összegzés:
Jó kis csaj ez a mini nő, de még ennél is nagyobb baszást érdemel !!! Remélem meg fogja kapni.
Szereplő csaj
95
Fenéklyuk, gape
90
Szenvedély, baszás
85
Geci
71
Szerintetek0 Votes
0
85
Related Posts