A Dellai ikrek jobbik fele visszatért és Anna DeVille-el perverzkedik

Nna nem azért, mintha az 59 jelenetes csajnak nem lennének eddig is fasza jelenetei, de egy ideig mostanában csak a tesóját, pontosabban az iker testvérét lehetett látni. De most egy két részes ópuszban visszatért és ha már újra forgat, akkor belecsapott a lecsóba és Annával jöttek közösen.

Lassan megállapíthatjuk, hogy A Giorgio Grandi jelenetek mindegyikében lesz pisi, hát itt sem marad ki a cucc. Sok ilyen jelenet megnézése után azt is tudhatjuk, hogy először csak egy 2/2-es felállás lesz, majd aztán durvítanak be egy gruppennel a második részre. Sylvia és Anna egy kis incselkedéssel kezdik a szettet, amiben egy színes lófasz formájú fütyit nyomogatnak fel egymásnak. Hihetetlen baromság szerintem lófasz formájúra csinálni egy műfaszt, de hát nagy az isten állatkertje. Majd megérkeznek a bepipázott srácok álló fasszal és megy az akció.

Ez a ratyi Godshack gyerek van basszus mindenhol, már nagyon unom a buzi fejét, de hát őt kell itt is elviselnünk. Kis análozás után úgy pisili szájba Szilvit, hogy a szájából Anna szájába folyik a cucc. Közben a másik faszi bassza őt. Kap Ancsa egy kis anal full nelsont, majd Duplázzák őket szépen, ahol az amerikai csaj hozza a cuppogós óriási picsáját, de Szilvi is eléggé jó fogadja a dolgokat ott lenn. Megint jön egy pisizés, majd újra Szilvit tágítják. Jó látni a cuki pinácskáját közben és szerencsére ő is tud szenvedve élvezni, mert nem kell szopnia semmi mást. Ugyanez meg y a másik csajnak is, aztán meg Anna seggébe mennek a gecik, amiket prolapse módjára fingik ki és máris rátérhetünk a második részre.

Sokaknak már ez is kiverné a biztosítékot, de fokozzuk a hangulatot! Ugyanis a másik szobában 6 újabb faszi várja kiéhezve a folytatást. Szerencsére Angelo nincs köztük. Yeesss! Picit szopnia kell a drágáknak a faszokat, amik egyébként is állnak mint a cövek. Sajnos már ők is régen voltak wc-n szóval …. majd kis törölközés után be i pucsítanak a drágák, hogy ne csak a pisizésből álljon. Duplán kapják őket és itt már Anna is érez valamit, habár abba a picsába beleférne még kettő fasz.

Aztán jön egy eléggé állat rész, ugyanis a nyakába veszi a lábacskáit a szakadt harisnyás talpával együtt és basszák, miközben a többiek meg pisizik. Amúgy ez egy beteg ez a nő, neki kurvára mindegy, hogy ez víz, vagy pisi éppen amit liter számra öntenek a fejére. Aztán visszaváltanak a baszásra és rámásznak a csajokra megint, majd felváltva a beleülős DAP-ot kell bemutatniuk. Sajna a jelenet felénél kb abba hagyják hogy a pisizés és a társai ismét előtérbe kerülhessenek. A pucsítós baszás azért nem marad el, de csak ímmel-ámmal csinálják, pedig olyan jó lenne látni ahogy heréig csapják Szilvinek. De a pisire van igény, és hát ez van. Tudom, hogy a jeleneteknek van pisi-mentes verziója is, és nézhetném azt is, de az ugyanez, csak ki vannak vágva belőle , akkor meg minek ?

Összegzés:
Jókis jelenet ez, de már kezd elegem lenni a 20 liternyi pisiből, ami mindíg és mindíg és mindíg .... Inkább baszták volna meg Szilvike pináját is, a sok hugyozás helyett.
Szereplő csajok
90
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
90
Geci
70
Szerintetek0 Votes
0
88
Related Posts