A széjjelvarrott Megan Inky-t jó alaposan megbaszták

A román 36 éves csajon több a tetoválás mint a bőr, azaz eléggé alaposan ki van varrva a csaj. Nem igazán követtem a munkásságát, de szeretem azt, amikor ilyen extrém kemény csajokat is helyretesznek egy baszással és most itt ez történt.

Kicsit pózolgat és ledobja magáról a mini bikinijét, és simizgeti az isteni szép szilikonos csöcseit. Picit elrontja az élményt (vagy feljavítja, kinek mi…) hogy tele van varrva a mellei is neki, a bimbóján egy pókháló van. Azért nyalnám !!! Egy eszméletlen méretű magas sarkú platformos cipő van a csajon és ebben egyensúlyozgat bele egy nagy dildóba persze fenéklyukkal !!!

De nyugi, nem kell egyedül maradnia a csajnak érkeznek jól begerjedt tagok, akik segítkeznek neki. Először is két néger bohóckodik azzal, hogy egyszerre tegyék be neki fenékbe, de miután nem sikerül jönnek még páran és szopatni kezdik. A jelenet feléig még próbálják gyömöszölni a picsáját duplán, de nem nagyon sikerül nekik.

És ekkor végre levetik azt a nem normális magas sarkút a csajról, és mezítlábas lesz a drága. Az élelmesebbek rá is buknak egyből a cuki kis lábacskájára, szopják és nyalják azt. Közben folyamatosan megy neki a DAP, és szépre tágul a feneke is. Szegénykének élvezésre nem nagyon van ideje, mindíg a kezében van egy fasz, vagy éppen a szájában. Aztán az egyik pózban végre lesz lehetősége arra, hogy masztizza a csiklóját.

De nem hagyják szegénykét ebben a kényelmes helyzetben, lebasszák háttal egyből a földre és a mostanában szokásos felülről belejárok és úgy kúrom dolgot csinálják vele. Látványos amúgy, főleg, hogy a meztelen lábacskái az ég felé merednek. A végére még a beleülős DAP is meglesz neki nem is egy párostól, hanem kettőtől, és olyan szépségesre tágul, hogy valami gyönyör látni a drágát. Oda is és a szájába is élveznek a srácok a végén.

Összegzés:
Eléggé extrém a csaj, és ritka ilyen itt nálunk, de baszásra termett, mondjuk azt végig nem éreztem, hogy ki lenne elégítve. Mi kell neki, ha még ez sem elég ?
Szereplő csaj
80
Fenéklyuk, gape
95
Szenvedély, baszás
90
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
89
Related Posts