A volt tornászlány elképesztő pózokra képes baszás közben: Lara Frost

Nem nagyon volt még igazán jó jelenete, amiben ilyen szépen gruppenben baszták volna a csajt, ez lett eddig a legjobb. Mindíg is imádtam a hajlékony csajokat, Lara is az, emlékezetes volt, mikor megcsinálta a Van-Damme-os angol spárgán két széken és közben a végén odavertek a fenéklyukába. Most is hasonló attrakciókat várhatunk tőle.

Kicsit kúszik-mászik és pózol a csaj, majd odacsúszik az álló faszú srácokhoz és egy kis szopást mutat bemelegítésnek. A tökéletes feneke simán fogadja be a faszt és a csodás isteni rózsaszín pinája is arra vár, hogy végre széjjel feszítse valami, vagy valaki. Egy kis pisi szünet után (már itt is, komolyan mondom …) Végre valahára beteszik a pinácskájába is a faszt. Isteni látni azt a pinát, komolyan mondom itt inkább az tökéletes, illetve mind a kettő.

Aztán a szájába pissentenek megint, meg egy adagot a fenéklyukába is, de még ezt is jó látni egy ilyen minőségű nőtől, ahogy a rózsaszín picsáját nyomja ki. Aztán meghempereg a pisiben, és még spárgába is lemegy. Szerencsére jön egy törlés és egy vágás, mielőtt megint felemelné egyenesen a combjait maga mellé, hogy basszák. Itt olyan szinten izgató puncikúrást látunk, amit ha megmutatsz egy csajnak is elismerően fog csettinteni. Egyenletesen és ugyanabban a tempóban atom mélyre bassza a faszi a pináját. Ki is készül a csaj rajta rendesen.

Hátulról is isteni szépséges amint basszák, de ha a puncijában van fasz, akkor a fenekébe nem fér be, és ugyanez fordítva. Szépet spriccel a drága mikor pumpálják neki fenékbe. Olyan szinten rózsaszín a feneke és a pinácskája is belül, hogy valami ELKÉPESZTŐ !!! Brutálisan jól csinálják a srácok, basszák alaposan a punciját, majd szétfeszítik a fenekét is. ÁÁÁÁ készen vagyok. Nem is értem miért kell ez a pisi rész egy ilyen nőnek. Annyira brutálisan izgató, ahogy állva is basszák és a lábait oda rakják ahová el sem tudjuk képzelni. Szép geciket is kap a végén, miután egy vödör pisit is magára öntött.

Legjobb rész :

Összegzés:
A legjobb csaj a panel házas pornóban Lara Frost, nem csak a hajlékonysága, hanem a pink pinája és a ruganyos fenéklyuka miatt is !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts

Lydia Black 10/1

Egyszerűen nem tudom megunni a csajt, hiába nem egy szépség, de akkor is látok és részek benne valamit.…