Francesca Palma, akit az anyja kísért el az első forgatására egész jól belelendült a baszásba

Bizony, még a muterral érkezett az 20 éves olasz pina, de szerencsére a dagi anyukát már nem foglalkoztatják, ellenben az olasz tini eléggé sokat szerepel mostanában Giorgio-nál, nézzük meg a két legutóbbi perverz kis jelenetét, melyben partnerei is voltak. A csaj szerintem soha nem lesz egy Nicole Black szinten szex és tágulás terén, sőt szerintem nem is tartózkodik itt a jelenetekben – lelkileg lagalábbis tutira nem.

Jessey Jey & Francesca Palma

Először is a 10 évvel idősebb honfitárs a partnere Jessey, akinek nem kellett a szomszédba menni szilikonért, van mindenhol rajta. GG a jelenet, szóval számíthatunk a pisire is mint mindegyik szettjében. Kicsit enyelegnek a lányok, majd hátulról megtolják őket és jöhet a pisi. Hihetetlen, de csak két faszi van, szóval nem kell a háttérben verő farkú csávókat néznünk. Francinak nem nagyon tetszik a pisi, és egyáltalán a baszás sem, de a pénz nagy úr … A másik csaj még mondjuk rá hogy élvezi is a dolgot.

A kiscsajon kurvára látszik hogy fogalma sincs mi a helyzet és mit kell csinálni, csak éppen nézi a rendezőt/kamerást és azt csinálja amit épp kell. Ha kell pisit fogad a csaj pinájából, vagy a faszik farkából. A másik csaj amúgy elég perverz és jó tanítónőnek bizonyul, ő élvezi az anált és nyeli a pisit is. Meg kell hagyni, hogy a kettejük párosa eléggé izgató. A csaj sokszor beundorodik és pont ez benne a jó, hogy kurvára nem akarja ezt az egészet. Nem értem amúgy miért nem basszák meg alaposabban. Mondjuk doggyban jól be lehetne verni neki … Amikor DPben basszák is alig mennek be a farkak végei, szóval nem kicsit szűk lehet mindenhol.

Sarah Slave, Francesca Palma

A második jelenetben már nem egy ilyen domináns csajt kap maga mellé a kis olasz pina, hanem egy ugyanolyan mazo nőt, aki csak hagyja hogy sodorják az események. Ő is olasz csaj, de szegény nem hiába választotta magának ezt a nevet, hogy Slave, azaz szolga. Minden eddigi jelenete erről szól. Furcsa, hogy nem kap DAP-ot, pedig már felavatták erre a csajt.

Ha slave, ha nem az, mégis inkább a barna hajú csaj az aki szolgaként viselkedik a jelenetben. Először csak a másik csaj pisijét majd a sajátját is meg kell ízlelnie, aztán meg ide oda rakosgatják mint egy darab akármit. Jó alaposan vadul basszák amúgy őket, a látvány nem rossz. A szőke csaj sem veti meg az anált azt látni, szépen szenved közben. Ő a DAPot is bevállalja, míg a másik csaj csak a DPt. Közben egyszer arcba hugyozza szegényt. A faszik amúgy nem pisiznek itt szerencsére, csak a csajok, ami sokkal jobban elfogadható nálam mint az előző jelenet. Nem rossz amúgy a szőke csaj pinája, akkora csiklója van kb. mint egy ujj. Sajna azt nem basszák, hanem a másik csaj mini pináját vegzálják. A végén még egy adag pisi egy pohárba, majd egy adag a szőke arcába és gecik is.

Related Posts

Kacie Castle

Újabb amcsi név a kínálatban, amiknek általában nagyon szoktunk örülni, ugyanis ha már átruccannak ide, akkor olyan alapos…