Francys Belle is vállalt mezítlábas jelenetet. Nem kellett volna!

A kis Francys elég vén róka már a Legalon és a kis Milfnek már 78 jelenete van, ami azért megsüvegelendő. Sosem izgultam a talpaira, de most vele is kihoztak egy foot-fetish jelenetet. A Vicky Sol jelenet baszott jó lett, gondolták rámennek a lábfétis vonalra. Nem kellett volna.

A brazil pina a régi öreg motorosok brigádjához tartozik, már évek óta itt tolja és bevállalt az égvilágon mindent. Azért nem olyan rossz, mert mezítláb basznak meg benne egy csajt, és leginkább az ő hozzáállása rontja el a jelenetet. Egyszerűen valamit nem hiszek el neki, nem is tudom, hogy mit, de valami hiányzik.

Egy harisnyában érkezik a csaj, amit szétszakít a buzi filmes kipattintott testű gyerek, majd footjoboznak egy kicsit. Fehér a lakk a lábujjkörmein a csajnak, sajna nem egy profi a cucc, szakértő vagyok higgyetek nekem! Négy fehér és egy néger érkezik hozzá, mindenki kúrja egy kicsit a talpait. Közben a többiek meg análoznak, ahogy kell.

Igazán az bánt, hogy inkább a segglyukára figyel, nem pedig a talpikóira. Baszták már eleget seggbe őt, miért nem inkább a lábaira koncentrál egyszer? DAPozzák amúgy alaposan és közben a srácok a lábaival is foglalkoznak. Amúgy meg máskor azért hisztizek, hogy nem élvezik a csajok a szexet – hát most élvezi a csaj. De legalább ránézhetne a lábacskájára közben, miközben szopják és nyalják azt. Szépen tágul a feneke, arra viszont nem lehet panaszunk, sőt tulajdonképpen a kúrásra sem, az nagyon jól sikerült. Csak akkor nem kellett volna arra felfűzni a jelenetet, hogy ez egy foot-fetish cucc. Van állva baszás mezítláb, padlón fentről kúrás, és minden amit csak szeretünk…

Összegzés:
A jelenet sima kúrós jelenetnek nem is lenne olyan rossz, de lábfétis cuccnak elég gáz, Francys tulajdonképpen észre sem veszi, hogy van lába, aminek a főszereplőnek kellene lennie.
Szereplő csaj
85
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
80
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
89
Related Posts

Jureka del mar

Ha ti is irodában dolgoztok mint én, akkor ti is alig várjátok, hogy a munkaidő folyamán mikor jön…