Francys Belle picsája alaposan meg lett baszva duplán is.

A kis brazil csaj nemrégen próbálkozott azzal, hogy foot fetish szettet csinál, de engem mint megrögzött lábimádót nem tudott felcsigázni a jelenete, ellenben mondjuk Nicole Black, vagy Vicky Sol lábas jeleneteivel, hogy Cindy Shine-t és Minát már ne is említsem. Most ismét jön még egy jelenettel ebben a hónapban, de itt már csak baszni fog és kurvára jól is megy neki.

A sztori szerint valami olyasmit kapunk, mint Tom Cruise és Nicole Kidman közös filmje a Tágra zárt szemek c. filmjében, volt. Maszkban vannak a faszik is és a csaj is, de szerencsére ez lekerül róluk, sőt a jelenet háromnegyed részétől totálisan meztelen lesz a kis Franci, a talpacskáit is láthatjuk.

Meglepően keményen bánnak amúgy vele, a kezdeti baszás után olyan kőkemény szopatást kap, hogy a nyála még ott van a saját arcán, amikor kúrni kezdik, majd duplán verik be neki a faszukat. Ordít és szenved, de közben élvezi is a dolgot. Én meg imádom minden pillanatát. Gape-re szinte totálisan alkalmatlan, olyan típusú a fenéklyuka, hogy visszaugrik neki, de rugalmas és kibaszottul jól baszható. Teszik is neki rendesen olyan keményen, ahogy csak tudják. Ő meg szenved és élvezi a kúrást.

Aztán mikor doggyban összezárt combokkal tartja a picsáját akkor az a gape is befigyel szerencsére. Szépen felváltva kúrják és heréig nyomják neki, Franci meg nagyon élvezi, már régen láttam tőle ilyen jó beleélést. Amikor állva kúrja Ian Scott akkor cidrizi a saját pinácskáját is közben. Aztán állva dupla análozzák, ami valami elképesztően csodálatosan izgató és gyönyörű. A végén már a srácok sem bírják egy ilyen nővel, de még kúrják kicsit azt a szanaszét baszott picsáját, majd az arcára élveznek.

Ez az Francys, ez megy neked, még több ilyen szenvedélyes jelenetet !!!

Legjobb jelenet:

Összegzés:
Franci egyik legjobb jelenete lett ez, végig ordítja és élvezi az egészet.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
93
Related Posts
Tovább olvasom

Szétbaszva: Nicole Black

Már tavaly áprilisban is gondolkoztam hogy a nagy gangbang-je után megérdemli-e a szétbaszva pecsétet a drága kis munkamániás…

Lydia Black 10/1

Egyszerűen nem tudom megunni a csajt, hiába nem egy szépség, de akkor is látok és részek benne valamit.…