Milfek harca: Jolee Love és Lara de Santis

Egyáltalán nem a zsánerem finoman szólva sem egyik csaj sem, de a mostani jelenetük eléggé baszós lett, szóval egy kritikát azért megérnek. A 31 éves Jolee, pont az ellentettje annak, amit imádok, nagy segg, kicsit debella test, a partnere meg a román 42 éves kiélt pina Lara.

A jelenet egy két részes formáció második fele, melyben már be vannak melegítve a csajok. A srácok meg várják őket felálló fasszal. Komolyan mondom én inkább az idősebb csajt basznám, Jolee nagyon gáz a fültágítójával, meg a műcsöcseivel a ciklámen hajáról meg már ne is beszéljünk. Szépen felszopják a srácokat, majd leosztják a csajokat és mehet az action. A dupla anál elég könnyen megy, és szerencsére legalább mezítlábra vetkőztetik őket.

A gape az nem igazán sikerül, de legalább próbálgatják és a román csaj meg élvez egyet a másik szájába. Azért megdolgoznak a csajok pénzükért, csak engem nem hoz lázba a jelenet. Nem is igazán tudom mi a rossz benne, talán az, hogy a két csaj nem szimpi, de ez csak a saját magán véleményem. A szőke olyan, mint a magyar jelenetekben azok a mamák, akik fizetnek azért, hogy szerepelhessenek és ki vannak éhezve mint atom, a másik csaj meg olyan mint akire soha nem figyeltek fel a srácok ezért színesre festette a haját, meg fültágítókat rakatott be és hátha, de akkor sem …

Van beleülős DAP és ott már kicsit mintha felállt volna, és a még a vége sem annyira rossz, amikor a gecit fogadják, vagy amikor bepucsítva baszatják magukat. Értem én hogy tényleg mindennek és mindenkinek megvan a maga kedvence és biztosan valakinek ezek a csajok is bejönnek, de én maradok a vékonyka kis csöcsöknél, vagy a vékonyka nagy csöcsöknél.

Összegzés:
Nagyon nem a stílusom a két csaj ezért az alacsony pontszám.
Szereplő csajok
50
Szenvedély, baszás
50
Fenéklyuk, gape
50
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
60
Related Posts