Mina-nak újra hármas behatolást kell “elszenvednie”

Mivel mindent, de tényleg mindent bevállal a kis édeském, ezért most épp a hármas behatolást tolják a pinájába és a picsájába. Jobban szeretem amikor agyonkúrják szépen sorban a baszásra termett kis picsáját, de érdekességnek nézzük meg ezt is!

Nézzétek ezt a kibaszott jó nőt !!! Megkockáztatom, hogy a legjobb nő a pornóban most. Tökély egész egyszerűen mindene!!! Kicsit masztizgat egy dildóval, majd megérkezik a korom fekete és máris kúrja őt, aztán csinálja azt a pózt, amitől ki szoktam készülni. A kanapén fentről guggol és tartja oda a fenekét kúrásra! Kár hogy nem basszák ebben a pózban még tovább, hanem jönnek a nagy gabalyodások, két fasz a picsába és egy a pinába – ezt akarják elérni. Keverednek a feketék a fehérekkel, majd jön egy kis szájbaszós szünet ahol megint csak nem kímélik a csajszit.

Itt nézhető a teljes jelenet

Szegénynek alig marad ideje élvezni is a jelenetet, mindíg éppen valamit csinálni kell neki – szopnia, vagy csak odatartani a picsáját, vagy farkat vernie. Próbálkoznak még ezzel a hármas behatolással, de inkább egy bárszéken tolják meg a picsáját. Ez azért eléggé vad és látványos lett, majd lekerül végre a magas sarkú is. Mina talpaival kb. egy napot tudnék csak foglalkozni egy teljes 24 órán át nyalnám és szopnám neki, szóval eléggé nagy öröm ha láthatom. Így vegzálják szegénykét és sajna a baszás helyett sokkal több a logisztika, azaz helyezkednek és gyömöszködnek a srácok, dugás alig lesz.

Mondjuk látványilag brutál ahogy libeg ott a kis talpacskája. Aztán még kúrják egy jó ideig egy per egyben is. Majd újra hármas bohóckodás, majd újra 1/1. A végén sorba állnak, hogy az arcára ürítsék a gecit, de még egy picike footjob is belefér.

Itt a hármas behatolás mezítlábas talpacskával:

Összegzés:
Nem a legjobb jelenete a csajnak, de a meztelen teste, lába, melle, pinája és picsája miatt megéri megnézni minden egyes kibaszott jelenetét !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
100
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
93
Related Posts
Tovább olvasom

Mina 3/1 + pisi

A kis Mina minden jelenetét kiemelemeztük, és még a karácsonyi orgia előtt érkezett neki ez a szokásosan kurva…

Arwen Gold is back

Vagy nem? Nem is tudom, szerintem inkább egy régebbi felvételről lehet szó, ami még csak most került elő.…