Nicole Black még mindíg kurva jól tágul: nyolc emberes gangbang buli tripla anállal.

Niki az egyik legrégebb óta kitartó modell, aki tényleg a nulláról kezdte és jutott el erre a szintre, ahol most tart. Megtanult mindent, szépen, hogyan kell baszni és hogyan engedje el ott az izmokat, ahol el kell engedni az izmokat 🙂 Ez a 66. jelenete és nálunk is volt már szétbaszva cucca is a drágának.

Egy rettenetes micsodával izgatja magát, de szerencsére nem sokáig, mert érkeznek a feketébe öltözött fiúk, akik ide oda lökdösik maguk között, majd egyből baszni is kezdik szépen. Nyolcan vannak, szóval számíthatunk itt egy kis kavarodásra. Miután betették a kanapéra a csajt a ratyi Godshack alámászik majd jön a DAP party. It szerencsére nem kell állandóan a faszt szopnia a csajnak ráér élvezni és megmutatni nekünk a kitágult picsáját. Mert az van ám neki, de még mekkora !!! Tökéletesen tág és szép fekete belül.

Így basszák duplázva rendesen, majd pózt váltanak. Mindenféle akrobatikus pózokban kell kibírnia a csajnak, a legjobb amikor háttal a kanapén kell beleülnie kettő faszba. Ekkor sajnos láthatjuk a szét gerjedt farkukat verő tagokat is szemben, de inkább koncentráljunk a csajra. Aki minden pózban tartani tudja a Gape-et. Eszméletlenül profi és tudja mi kell a népnek. Bohóckodnak egy kicsit a tripla anális behatolással, majd aztán újra megcsinálják nála az elölről és hátulról DAPozást, majd a fenéklyukába engedik mind a nyolcan a gecit. Én egyébként is imádom a fingás hangját, ha csajok csinálják simán feláll tőle a farkam, itt meg még megtetézi ez a csaj azzal, hogy két ujjal belenyúl a picsájába és úgy fingja ki a geciket. TÖKÉLY !!!

Itt a tripla análozós rész :

Összegzés:
Nicole Black még mindíg tud azért ilyen jelenetet hozni, látszik mennyire profi a csaj és még élvezi is.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts