Sabrina Ice salátapinája megint parlagon lett hagyva

…. de mocskos kis picsáját jó alaposan megbaszták, nyugi. Az olasz punci fenekét már megcsodálhattuk, akkor amikor Dylan castingolta őt, most meg egy gruppenben fog rész venni. Picike pózolás után máris kúrva van a feneke, és elölről is kapja a kezelést.

Sorba basszák, majd jön a DAP a drágának és felette ott árválkodik az a mocskos pina, amibe nem raknak most semmit sem. Azért eléggé feszül a feneke a két fasztól. A srácok meg totál begerjedve ütik-vágják a csajt, a melleit az arcát, a seggét, mindenét. Inkább baszniuk kellene, mert nagyon nagyon jól adagolható neki. Gape az semmi, visszaugrik a picsája úgy ahogy volt, semmi úgy maradás nem lesz neki.

Elölről és hátulról is megkapja a DAP-ot a csaj, majd a beleülést is megoldja. Ez amúgy egyértelműen a leges legjobb rész, emiatt is írom a kritikát. Itt rohadtul élvez és szenved is a csaj, utána meg olyan szépen és keményen basszák a picsáját ahogy csak lehet. Rendesen beleremeg a háj a seggén; kurva jó !!! Aztán megint visszaül a drága és feszítteti a valagát. Aztán már nem is bírja tovább és végre szopnia sem kell – basztatja a csiklóját ő is, és végre élvezi a dolgot. Doggy-ban kap még egy jó alapos kúrást, mielőtt a szájába engednék az összes gecijüket.

Összegzés:
Jó kis alapos iparos munka ez egy átlagosnál jobb csajjal. Semmi extra, de azért vannak benne jó részek.
Szereplő csaj
85
Fenéklyuk, gape
70
Szenvedély, baszás
80
Geci
65
Szerintetek0 Votes
0
75
Related Posts
Tovább olvasom

Florane Russel gangbang 7/1

Már írtam februárban egy fasza összefoglalót a szupercsaj melleiről, illetve a fenéklyukáról. Már volt neki egy 10 emberes…