Szegény bulgár Vickyre újra ráment három néger

Na azért annyira ne sajnáljuk a csajt, kap ezért rendesen lóvét, főként, hogy megint egy pisis cuccról beszélünk, amit lassan már tényleg futószalagon gyártanak a Giorgio Grandinál, alig van olyan jelenetük, amiben ne ez lenne a fő téma.

Viki nagyon a szívembe lopta magát, amikor legutóbb megcsinálta a foot-fetish szettjét és eléggé jól is sikerült neki. Most sajnos csak a jelenet legvégére lesz mezítláb, de addig láthatunk látványos cuccokat tőle. Három feka támadja be a csajt, majd sorba kúrják szépen ahogy kell. A bárszékes dugást nagyon bírom, olyan klassz kis felkínálom a rész, pont odafér minden, ahová oda kell férnie.

Szépen adagolják neki, amikor egyszer csak valahonnan előkerül a korsó és tudjuk pontosan, hogy most mi fog következni … Viki nem egy finnyás csaj, simán lenyeli a cuccot, és még a poharat is kinyalja utána … picit még szopatják a csajt, majd újra baszás jön. A kis édes nagyon odaadó minden egyes pózban, a DAPokat is kiválóan bírja, pedig adják neki a vastag faszukkal rendesen. Aztán egyszer csak megint jön a pisi szünet, de most úgy, hogy közben análozzák a fenéklyukát. Aztán ő is pisil egy kicsit, miközben tiszta erőből nyomja ki a punciját és a fenekét is. Azért itt már minden férfinak feláll a farok, ha eddig még nem is tette meg, majd beleül az időközben előkészített pózba.

Próbálkoznak még a két fasz seggbe juttatásával a vállon fejjel lefelé támaszkodós pózban is, majd hátulról basszák meg szépen csattogva heréig. Dylan-nek megbocsájtjuk a YOLO sapkán, ahogy itt bassza a csajt, totál tövig beverve a faszt és a heréjét a szeméremajkaknak csapva. Viki elszenved még egy adag fenékből pisi kifingást, majd a geciket, (amik elég szép adagok) is örömmel fogadja.

Legjobb rész:

Related Posts

Lola Shine 1/1

Fuuuhh nagyon sok kritika elmaradásom van, ma megpróbálok bepótolni amennyit csak lehet. Kezdjük máris a kedvenc csajommal (egyik…
Tovább olvasom

Sara Bell DP and piss

A kis édes olasz tini pina nagyon belehúzott, most épp legutolsó jelenetében két profi feka tette alá, amit…
Tovább olvasom

Mina anal gangbang

Ezzel a jelenettel, meg úgy az egész hétvégi bénázással amit a GG csinál mostanában vette át a Gonzo…