Szegény Minának megint csak a pisi jutott

Már a csajszi legalos fórumán is azt írják, hogy elég lehetne már ebből a sok sok pisiből és végre egy jó alapos baszást kéne ennek a csajnak juttatni, hogy utána ne tudjon járni egy hétig. De nem, megint csak a piss clean-up, meg a piss, meg a pisss …. Értjük mi, hogy nagy ebben a lóvé és az amerikai tinik erre verik otthon és ez éri meg, de azért nehogy már ötből négy jelenete ilyen legyen a csajnak !

Azért csak megnézzük, mert most Cindy Shine mellett még mindíg ő a kedvencem és a fenéklyuka, az még mindíg a menny. Egy szexi fehér-sárga fehérneműben villant nekünk a csaj, ami jó pár számmal nagyobb rá, de neki még ez is bazijól áll. A dildós tágítás után máris jön a szokásos menetrend.

Sorba baszás, nyálas mély torkoztatás, majd egy adag pisi … A buzipornós tag (kigyúrt majom – itt a bizonyíték) azt csinálja, hogy szétfeszíti szegény csaj száját és úgy pisizik bele a többi, ne csodálkozzunk ezen, aki más férfiakat kúrt seggbe és faszt szopott, annak nem gond, hogy MÁS FÉRFI PISÁJA ér a kezéhez !!!! Mina csak mosolyog most is, nem tudom mi zaklatná fel, hogy ne így tegyen …

Kis zuhany, majd action újra. A ratyi gyerek csinálná úgy a pisában is, de szerencsére más nem így gondolja. Szépen sorba basszák amúgy a szokásos módon és DAP is van, ami most eléggé uncsi amúgy. Az a jó, amikor rájárhatnak és egyesével adagolják neki, és végre lovagolhat is a drága. Nem probléma neki, hogy befér minden fasz heréig. Aztán úgy pisizik arcba, hogy közben basszák és a rattyantó is közbelép újra és széthúzza szegénykének a fenekét. Ez mostanában menő lett és sok jelenetben látom, hogy baszás közben fenékbe pisi … megáll az ész.

Nekem még mindíg minden jelenetében elképesztő, hogy egy ilyen csak ilyen dolgokat csinál, így ezt is élvezettel nézem. Szépen sorba basszák megint állva és a kanapéhoz fejjel lefelé döntve is. Ő mindent mosollyal nyugtáz. A végén kapja arcba és szájba a geciket, amiket mind egy cseppig lemosatnak.

Nem vízzel – gondolhatjátok !

Összegzés:
Ha Mináról, vagy Cindy-ről van szó, akkor elviselem a pisit is, de az hogy egy férfi így buzuljon és bezavarjon azt utálom. Ki kéne már picsázni ezt az Angelo ratyit, menjen vissza ahonnan jött.
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
70
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts
Tovább olvasom

Megan Venturi BBC

A kis Megan nagyon belehúzott az év végére, ott volt neki a karácsonyi orgia a Gonzónál, megcsinálta ezt…

Timea Bella 1/1

Ilyent is ritkán láttunk a drága szlovák bajnoknőtől a 91 jelenete alatt. Manapság már különlegesség számba megy ha…