Tabitha Poison szokás szerint szétgyaláztatta magát.

Nagyon szeretem a kis homloktetkós csajszit és várom már nagyon hogy legyen egy olyan faszányos jelenete, amikor alaposan kikészítik és mondjuk nem is pisilik szájba szegényt. Ez most majdnem megérkezett, de szájba azért szájba pisizik sajna …

Kis pózolás, majd megérkezik 5 álló faszú fehér tag és szopatás után máris sorba basszák a fenekét. Az első sorozat és az első DAP sorozat is simán lemegy neki, gond nélkül viszi végig, szinte nevetve. Aztán szemből szépen szájba hugyozzák, miközben basszák őt.

Aztán sajna egy elég egyhangú jelenet jön, elölről és hátulról is DAPozzák a csajt ő meg csak néz a kamerába és egy kicsit megjátssza, hogy élvezi, vagy hogy fáj neki. Szerintem konkrétan semmit, de semmit nem érez, csak egy kis feszülést ott lenn. Aztán lefekszik és fejbe pisizik, majd jön a beleülős DAP, amit azért szoktam szeretni, főleg, hogy utána jön egy jó nagy picsabaszás, de sajnos ez is elmarad. A csaj mintha nem is lenne már egy csomó jelenete úgy viselkedik. Nem hiába van Submissive felirat a seggén, szerintem ezek a jelenetek semmik neki.

A pisizős rész bezzeg bejön neki – nekem már kevésbé. Egy pohárba gyűjtik a fenekéből a pisit, amit félig megisz félig kiköp. Szóval még mindíg várok egy igazán jó jelenetet ettől a 22 éves cseh picsától, és remélem meg is fogom kapni hamarosan. Ahol jól meg lesz baszva és nem attól lesz különleges a szett, hogy hányan és hová pisiznek bazdmeg!!!

Összegzés:
Egy elég gyenge jelenet ettől a kiváló csajtól, kár, hogy erőltetik ezt a pisis baromságot nála. De hát a pénz az úr és ez szerintem háromszor annyit fizet ...
Szereplő csaj
91
Szenvedély, baszás
50
Fenéklyuk, gape
50
Geci
30
Szerintetek0 Votes
0
55
Related Posts

Kyya Chimera gruppen

A kis Kyya minden jelenete bejött nekem, kibaszottul imádom a kancsal nagyfülű fejét, amit nem sajnálnék agyon péppé…