Egy ilyen szintű nő is lehet unalmas? Paola Hard seggbekúrva.

Azért erre a Paola csajra egy szavunk nem lehet, igazi pornós kinézete van, szőke is, meg műcsöcsei is vannak, és kicsit bárgyú ártatlan, szóval minden adott lenne egy jó alapos baszáshoz, de mégsem ezt fogjuk kapni tőle. Hát akkor mit? Mindjárt megtudod ha tovább olvasol!

Szóval eléggé rendben van a csaj, kicsi pózolgatás után máris rátérhetünk a témázgatásra. Műcsöcs, szép ráncos fenéklyuk, és egy hosszúkás pina, ami fölött vagánynak tűnő tetkó is figyel, Blessed felirattal, ami az “áldott”-at jelképezi, de bele van firkálva más is. Érkezik is Erik Everhard, aki állandóan Hard, basszus ez most esett le, hogy Everhard …. hát, na mindíg tanul az ember. Baszni kezdi a selymes bőrű csajt, aki minden utasítást a rendezőtől vár ezért figyeli ám őt mint egy ijedt őzike.

Nem nagyon hatja meg a csajt, hogy már egymás után öt faszt is szopnia kell, majd sorba kúrják a fenéklyukát. Sajna közben halál béna fejet vág ő is, úgy látszik ez a mai nap csak ilyen jelenetekkel hoz össze engem. Ilyen volt Francesca és Giada jelenete is. Szóval közben hiába csóválják a farkukat a többiek előtte, semmi nem érdekli, csak zavartan tekintget balra és jobbra, miközben sorba basszák DPben. A jelenet felétől legalább mezítláb lesz, lebasszák a lábáról azt a bazinagy magas sarkút így legalább az szép lesz benne. Szép nagy lábacskája van, olyan kilencesre tippelne szakértő személyem.

Kicsit elengedhetné magát a csaj, vagy akármi, de semmi … pedig a srácok basszák rendesen, és ezerszer is mondom eléggé jó a csaj, de egy ilyen hozzá állás nálam nullává redukálja a jelenetet. Az előző jelenete is ilyen volt a csajnak, pedig ott DAPozták is. Nagy kár érte !

Összegzés:
Ez is mutatja, hogy nem minden a csaj kinézete, és van olyan jelenet, amikor nem is a srácokon múlik a sikeresség !
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
30
Fenéklyuk, gape
50
Geci
50
Szerintetek0 Votes
0
55
Related Posts