Egyszerűen szétbaszva: Nicole Love visszatért

Ne haragudjatok rám, amiért szerelmes vagyok ebbe a csajba. Tudom, hogy nem egy kifejezett szépség és olyan pinája van, mintha egy horror film egy élő szereplője lenne, de valamiért összességében kibaszottul izgató a csaj, a kicsit lógós melleivel és a kacsa pittyével együtt.

Picit pózolgat nekünk és megmutatja a mega-genitáliáját ott lenn. Hatalmas ajkai vannak, még soha nem láttam ilyet és elég tetemes összegeket fizetnék érte, hogy nyalhassam neki, szerintem alig férne bele a számba a pinája. Kicsit tágítja a fenéklyukát is, majd megérkezik három faszi és szépen sorba dugják neki, habár síkosító nélkül alig-alig fér be neki. Jön egy kis szopató szünet, aztán meg szájba szopatják szegénykét és meglepetésként még egy adag pisit is kap.

Itt is végig nevet, habár mikor az egyik faszi tiszta erőből lövelli rá a visszatartott pisijét, az a torkára szalad és vágni kell a jelenetet. Nem is baj, mert le kell venni a pisis ruhát és cipőt és végre mezítlábas lesz a kis édes. Szerencsére nem csak a fenéklyukát célozzák meg, hanem feltolják neki az egyik vastag faszt a pinácskájába is, ami már olyan szintű élvezetet okoz neki, hogy nem tud faszt szopni hiába kínálgatják előtte, mert élvezi a baszást a drága. Kicsit talán túl sokat logisztikázgatnak azon, hogy épp hová tegyék, DAP legyen neki, vagy csak simán basszák a picsáját és a pináját is.

Vadul kéne neki kúrni a két lyukat egyszerre, vagy akkor mind a két fasszal a fenéklyukát, had’ táguljon szarrá a kis picsa. Mindegy amúgy élvezet látni ezt a szuper csajt bármit is csinálnak vele. Mikor aztán anal-full-nelsonban két faszt is beraknak neki a picsájába élvezek el először, mert ezt a látványt már nem lehet ésszel kibírni. Ahogy ott plattyog a nem normális méretű szeméremajak a feszülő fenék felett, ő meg befeszülve mezítláb szenvedi el az egészet … Köszönjük meg annak aki ezt kitalálta és mi meg HDban élvezhetjük. Végig élvezi minden pillanatát ez a nő, hagyja, hogy azt csináljanak vele amit akarnak, nézi a mocskos nagy pináját baszás közben, vagy éppen simogatja a faszik heréjét, vagy a saját csiklóját, amit kb a Holdról is látnak az asztronauták akkora.

Felváltva duplázzák és DPzik szegénykét és közben azért be-be villan a nem kicsi talpa, ami lehet vagy 39-40-es is akár és nem kell mondani milyen szinten nyalnám szét azt is neki. Sajnos egy kis buzis rész következik, amiben az egyik faszi a fenéklyukába pisil a csajnak, a másik meg berakja a farkát és ezt megcsinálják jó párszor … Aztán megint szájba is pisizik szegény csajszit és vágás …

Ezután pici zuhany, majd folytatják, ahol abbahagyták a dolgot. Kicsit bohóckodnak a duplázással, meg a fejjel lefelé kúrással is, ott legalább a talpait láthatjuk a drágának. A jó rész akkor jön el, mikor állva basszák és alulról mutatják a picsáját. Valami isteni szép formás és kerek és közben meg a levegőben van a csaj egész teste, hát kivagyok tőle. Kár hogy ezt sajna nem sokáig bírják tartani, így jön a szokásos doggy-ban a picsájába járás. Azért ezzel sem lehet gondunk ! Szép nagyra tágul a fenéklyuka, de itt is bejön megint a pisizős rész. Mondjuk látványnak nem semmi, de a gecit azt szívesebben látom a szájából kifolyni. Akiben még maradt cucc az a legvégén még fentről a kanapéra állva is lepisizi a csajt, aki csak ezen is mosolyog. IMÁDOM !!!

Legjobb rész. Akinek erre nem áll fel, az rossz helyen jár !

Összegzés:
Imádom ezt a csajt és már régen adnom kellett volna neki még egy Szétbaszva pecsétet, nagyon várom hogy legyen foot fetish jelenete neki is, ennél már csak az lehet majd jobb !
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts

Tina Kay újra

A kis perverz angol picsát nagyon szeretitek, nálam az erős középmezőnyt foglalja el, de ez a jelenete (is)…

Lola Shine 1/1

Fuuuhh nagyon sok kritika elmaradásom van, ma megpróbálok bepótolni amennyit csak lehet. Kezdjük máris a kedvenc csajommal (egyik…