Eveline Dellai sem akar lemaradni a tesójától: pisiben fulladozik ő is

Biztosan jártatok már olyan fesztiválon, ahol lehetett kaját is kapni, nem csak piát, de akár elég a karácsonyi vásárokra gondolni. Nna, ott lehet látni ezt a baszott nagy fémtálat, ebben szokták ott helyben megsütni a húsokat, vagy egytálételeket, és folyamatosan melegen tartva ebből szedik ki ha kérnél. Ki a jó fene gondolta, hogy ezt valaha máshol másra is lehet használni, mint erre? Hát lehet basszus. A következő jelenetben meglátjátok hogy mire:

Pont tegnap írtam a csaj ikertesójáról, Sylvia-ról, aki Anna DeVille-el nyomattott egy két részes ópuszt. Evelin a kismellű csaj az ikrek között, pózol egy picit, majd beleül a bevezetőben már emlegetett hatalmas fémtálba és a srácok körbeállják. Nna nem nehéz kitalálni, hogy mi következik … körbepisizik szegénykét. Nem semmi kezdése egy jelenetnek, amikor 6 perc után máris pisibe kell tocsognod és nyelned. Szerencsére basszák is a csajt azért … szépen sorba a fenekét. Közben pedig szopnia kell.

Evike sosem volt egy élvező művész, inkább csak kéjes arccal elviselte a kúrásokat, majd felvette a kasszánál a lóvét. Most azért atom durva kiképzést kap, belenyomják a fejét a tál alján található pisibe. Én perverznek mondom magamat, de ez már azért túlzás nekem is. Szerintem a faszik közül is alig van aki erre gerjed, megcsinálják, mert erre van igény és ez megy most, de tutira nem állna fel a farkam arra, hogy egy nő fejét férfi pisibe nyomják kúrás közben. Mondjuk a Legalporno takarítónője biztosan sokat lobbizhatott, hogy ezt kitalálják, neki ez kiváló dolog, mert nem kell az eddigi pisis törölközőket felszednie; ezt megfogják és kiöntik, még a kanapé sem lett tőle olyan.

A Dupla análozás nem lenne olyan rossz, de Eveline végig robot üzemmódban van és ha én nem látom egy csajon az élvezet jelét, akkor a nekem nem izgató és most itt pont ez van. Robot üzemmódban is kell lennie, mert aztán megint beleültetik a grillező tálkába és még a fejére is kell öntenie a cuccot egy kancsóval. Faszomat azt.

A végén a geci adagok egész jók amúgy, de kb. ez ami izgató a jelenetben. Képes volt a magas sarkút is végig magán tartani …

Összegzés:
Minden napra csak ilyen jelenet, jut, hát komolyan a faszom kivan már a Giorgio Grandival ...
Szereplő csaj
80
Szenvedély, baszás
50
Fenéklyuk, gape
70
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
73
Related Posts