Ez a csaj hű a pornós nevéhez : Lady Gang bang

A kis duci cseh csaj még csak 22 éves, és nem is igazán az esetem, de hogy ne orroljatok meg rám, és ne csak a vékony csajokkal foglalkozzunk, itt egy kritika a legutóbbi jelenetéről. Azért annyira nem duci a csaj, csak éppen hogy van rajta egy pár kiló, de lehet ez csak nekem tűnik annak.

Egy cipőjéhez passzolós piros dildóval melegít be a csaj, majd megérkeznek a monster cock-ok. Ian Scott-al az élen kezdik el dolgozni a picsáját, és közben meg szopnia is kell. Azon már ne is lepődjünk meg, hogy egy pisizős rész is van benne, de aztán szépen eltalálják a legjobb pózt a csajnak, ahol a pinájában és a picsájában is van fasz, plusz még szophat is.

Itt ahogy beteszik neki a faszt punciba eléggé elhiszem hogy nincs megjátszás, élvezi, hogy széjjel feszítik a lyukait. Eléggé izgató, ahogy basszák itt a drágát. Jó látni néha ilyen csajt is, aki hétköznapian szenved attól, hogy egyszerre vannak ott a faszok. A fenekéből és a pinájából is mikor kiveszik totál őszinte a nézése és reakciója. Nem is tudom mi a büdös lófaszért kellett megint ez a pisizős rész ide ???

Aztán hátulról kezdik adagolni neki szépen lassan felváltva DPben. Közben szenvedve szopja a drága a harmadik faszt szemben magával. Valahogy tetszik ez a jelenet, pedig nagyon nem vagyok az ilyen csajokért oda. Olyan természetes a mozgása az arckifejezése és minden ennek a csajnak, totálisan elhiszem minden mozdulatát. A vége felé pld. mikor még alulról adagolják neki, pont azt a vegyes fájdalommal teli élvezetet csinálja, amit imádok !!! Persze még el kell baszni a jelenet végén egy jó nagy adag pisis bohóckodással, de egyébként elég fasza kis cucc, nézzétek meg ! Jó a csajszi !!!!

Related Posts

Kacie Castle

Újabb amcsi név a kínálatban, amiknek általában nagyon szoktunk örülni, ugyanis ha már átruccannak ide, akkor olyan alapos…

Timea Bella 10/1

Miközben drága kis Timink megszerezte második diplomáját is, meglepetésként (vagy direkt pont most) kijött egy 10 emberes régebben…