Hogyan csinálj végig fapofával egy jelenetet? Giada Sgh vs. Francesca Palma

Ne mindíg csak a szuper népszerű modellek közül válogassunk, itt van nekünk két új modell, akik nem is annyira bevállalósak (még) és nem is annyira népszerűek.

Giada Sgh

Elég előkelő helyen végezne a csaj a hülye pornós nevek versenyén, az tuti. Nem is tudom mit jelenthet a sgh a nevében, talán egy sóhajtást utánozó hang? Az összefirkált testű csöcs-piercinges csajhoz két néger érkezik partnernek. Kicsit kúrják a fenekét, majd egyszer csak meglepiként az egyik faszi jól szájba hugyozza szegényt. Hát ez egy ilyen jelenet, bírni kell sajna ezt is, ez fizet jól. Kicsit még kúrják, majd áttérnek szerencsére a DP-re. Ha már úgyis van benne pisi, akkor extrém a jelent jó alaposan agyon lehetne baszni a csajt, nem foglalkozva mi hol és mennyire fáj neki. Adják neki hátulról és még nem is lenne rossz látvány a picsája, de elrontja a színészkedéssel. Végig ugyanazt a fejet vágja, amit szerintem gyakorolt otthon a tükör előtt. Kicsit kiábrándító.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet

Annyira nem izgi, amit csinál a csaj, hogy azt figyelgettem, hogy miért néz minden tetoválás-fej egy irányba a testén? Jön egy piss-cut megint, aztán zuhi és folyt.köv. Aztán doggy-ban kapja az áldást itt meg arra figyelek, hogy mennyire le van pattogzódva a körméről a festék… Szóval összességében csalódás a jelenet, túl sokat néz ki a rendezőre is a csaj és a jelenet alatt egyszer sem éreztem, hogy beleélné magát a baszásba.

Francesca Palma

A kis olasz punciról már írtunk egy párszor, most egy szóló jelenetben jött vissza, ahol még mindíg nem tudja mi a faszt is csináljon és hova nézzen, mikor nyögjön. Nincs is ezzel semmi baj, ha jól használják ki az ebből adódó “lehetőségeket”. Rá is rontanak gyorsan a csajra négyen és egy picike szopatás után máris felemelik a levegőbe, hogy szemből hatoljon bele az egyikük. Ez már magában izgatóbb mint az előző teljes jelenet. Főleg, hogy szegény csajnak nagyon nincs ínyére a dolog, fáj neki mint állat. Aztán sem fogadja el, inkább csak elviseli, pedig tágul ám az a picsa szépen !!!

Itt a teljes nézhető jelenet

Főleg, amikor kettő faszt is begyömöszkölnek neki oda. Totál robbantás a picsácskája aztán. A pinája amúgy is eléggé ronda ott felette, kicsike és kopasz fujj. Aztán meg már olyan, mintha be lidocainozták volna neki ott lenn, mert csak elviseli, hogy döfködik, aztán egyszer majd’ be is hány, de nem a fasz miatt a szájából, hanem annyira fura ott neki lent a dolog. Még jó pár pózban megbasszák a csajt míg a végén kap egy pár adag kis gecit. Az eleje volt csak izgató, amikor a levegőben kúrták, utána nagyon, de nagyon hanyagolható a cucc.

Related Posts