Jessy Jey is beszállt a lábfétis partiba és kihozott egy mezítlábas jelenetet

Most komolyan nem akarom, hogy full lábfétis oldal legyünk, de hát mit csináljak ha ezek a jelenetek jönnek két naponta? Még jó hogy írok róluk miután kivertem rájuk 🙂 A 30 éves olasz punci nem tartozott a kedvenceim közé, de elég egy ilyen jelenet és máris másképpen gondolok rá !!

A 30 éves Milf testű kis édes csaj egy olyan anal pluggal a seggében pózol, aminek hosszú és szőrös a farka, tudjátok olyan rókafarok vagymi… Majd leül és a kamerának bemutatja a magas sarkúját, amit bizony bizony le fog venni!!! Nálam már itt veri pld. a Francys Belle jelenetet a csaj, mert érzékien szexin nyúl a saját lábacskájához és használja azt egy jó merev faszon ami ott terem nyomban előtte.

Istenien tartja oda a puha talpacskáit, hogy basszák. Nem is értem, hogy van olyan férfi, aki erre nem készül ki teljesen? Én már el is élveztem volna ott nyomban. Mind a négyen megízlelik a selymes talpat, majd análba teszik szépen, ő meg simogatja a lábikójával baszás közben is a heréket. Sajna ez elviszi a figyelmét és próbál a fenéklyukára figyelni a csajszi, de közben pisizik is még egy hatalmasat amit nem is értek miért kellett? Talán azért nem tud a lábára figyuzni, mert széjjel feszül a picsája faszoktól ? Ez egy jó magyarázat lehet ! Szenved és élvezi – a tökéletes kombó !

Basszák szorgalmasan a fenekét duplázva szemből és hátulról is a srácok. Sokszor összeszorított fogakkal kell elszenvednie a behatolást, de megcsinálja a drága. Tágulni azért nem tágul olyan hatalmasra, de élvezi és végig kívánja a faszt a picsácskájába. Állva is próbálják DAPozni, majd inkább fejjel lefelé és mezítláb pucsítva doggyban kapja meg a baszást. Itt ügyelnek gondosan arra, hogy láthassuk a csodás kis keres talpacskáit. Sajnos nem oda kapja a geciket, hanem szájba … pedig milyen isteni befejezése lett volna ennek a remek jelenetnek, ha onnan folynának le a gecik, sőt még le is nyalhatná a kis ügyes olasz punci …

Összegzés:
Eddig szinte elsikolttam a csaj felett, de most már ezek után oda fogok figyelni rá. Isteni szépséges a lábacskája.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
80
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts