Lara Frost és Baby Bambi horror pornó jelenete

Larát ismerhetitek, ő az a tornász lány, aki angol spárgázás közben is képes análra. A másik csaj talán még kicsit ismeretlen lehet nektek is, ő egy totál amatőr 18 éves orosz punci, akinek alig voltak még jelenetei, de pont ez a kettős okozza a jelenet savát-borsát. Ugyanis Lara egy perverz baszógép a másik csaj meg egy 18 éves orosz kis szerény tini.

Szeretik ezt a “mindenképpen legyen története a jelenetnek” témát erőltetni itt, nekem kicsit Kovi feelingem van, mikor ilyen vérfarkasnak sminkelt csajszit látok meg egy jelenetben. Vonatkoztassunk el tőle, és gondoljunk arra, hogy ez az a csaj, aki kinyújtott lábbal is a saját nyakába tudva is tud baszni. A történet szerint a drága kis tini egy horror jelenetbe ébred álmában amiben a tornász csaj pont úgy mászik ki a szobából, mint a kislány az ördögűzőben ! Nem gondoltam, hogy ezt még viszont fogom látni egy pornóban !

Pedig de, kimászik így a csaj a másik szobából tele sminkkel. De nem sokáig lesz nyugta, ugyanis érkezik két faszi is vegzálni őt. Szépen basszák a fenekét és közben láthatjuk az isteni szép pink pussy-ját is. A másik csajt is punciba teszik, jó látni a két kontrasztot a ribanc és a kis szerényke között. Kap egy nagyon picike DPt is de majd’ bele hal szegényke, aztán inkább csak egy az egyben análoznak. Jó látni a kis tinipicsát, ahogy szenved, a másik csaj meg minden pózban bír baszni.

Kap dupla pinát és dupla anált is, szegény kis barna csaj meg csak nézi. Aztán ő is kap rendesen, de látszik az arcán, hogy számolja a perceket, hogy mikor lesz már vége a jelenetnek. A másik csaj meg kúrás közben állva hátrahajol teljesen és közben nyalja a másik faszi fenekét – ilyet sem láttatok még az tuti ! A jelenet végén jön a nagy meglepi, hogy a csaj ezt az egészet csak álmodta … mekkora fordult, erre tutira nem számítottam !

Összegzés:
Lara Frost az egyik legjobb csaj az orosz stúdiónál és minden jeleneétben ugyanazt hozza, de ha ezerszer látom sem unom meg. A másik csajt meg át kell hozni végre a csehekhez és ráengedni 10 faszit.
Szereplő csajok
90
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Geci
70
Szerintetek0 Votes
0
85
Related Posts
Tovább olvasom

Cindy Shine anal workout

Komolyan mondom milyen csajokat hozott év végére a Gonzo, el voltam alélva tőle, nem győztem gyártani a posztokat…
Tovább olvasom

Cindy Shine DAP again ?

Szinte egy ugyanolyan jelenet jött ki a szerelmemtől, amit megint a DAPal próbálnak eladni, de nem tudom minek…