Lara Frost, Whiteneko, Loren Strawberry & Kris Owl orgia a pincében

Van egy viszonylag új al-stúdió a Legalon, ők az NRX stúdió és meg kell hagyni, hogy náluk vannak most a legjobb csajok, elég csak a hajlékony Lara Frost-ra gondolni, aki ebben a jelenetben is szerepel. Elég minőségi cuccokat adnak ki, melynek bizonyítéka talán ez a mostani kis szett, ami bazijó lett és még egy kis sztorit is kapunk az orosz és ukrán lányok szarrá baszott picsáján kívül.

Inkább nem térnék ki a történetre, nézzétek meg ha van kedvetek, tejesen tarantinós izgalmas fordulatokkal teli (nem, nem az). A lényeg a négy csaj, melyek közül én most a kis feketére vagyok ráindulva, de a másik három csaj is osztályon felüli. Egy kis műfaszos bohóckodás után levetkőztetik a két faszit, majd mehet is az action. Nézzétek milyen jó kis sorba baszást láthatunk tőlük, ezt még az Emberi százlábú rendezője is megirigyelhetné.

Itt a teljes jelenet nézhető

Sajna a tornász Larának fennmarad a műfasz azzal dugja épp azt aki elé áll, de gyorsban leveszik róla és kap egy igazi heréig baszott DP-t miközben spárgában van a lába. Mindegyik csaj megkapja ezt a fajta kiképzést, egy fasza mély DP-t. A bagoly nevű csaj a legszenvedélyesebb, öleli a faszikat, ami nálam annak a jele, hogy élvezi amit csinálnak vele. Aztán kicsit szopja a két faszit, majd Whiteneko következik, aki doggy-ban kapja meg a maga kis baszását. A maradék csaj közben próbál egymással foglalkozni, de inkább bánázás amit a háttérben művelnek.

Aztán kissé kaotikus káosz kezd urrá lenni a jeleneten, mert mindenki csinál mindent. A srácok éppen rámutatnak arra a csajra, akivel baszni akarnak az meg megy és kézségesen odaadja a pináját, vagy épp az ánuszát neki. A sok csaj miatt amúgy nincs lehetőség mindenkit alaposan megcsinálni, épp egy-egy perc jut nekik, hiszen kétszer annyi csaj van, mint faszi. Mégis minden dícséret a fasziké, bírom ezt a két tagot, nem szaroznak csak basznak mint a gép, nincs semmi rejtett buzulás, csak kúrás van ahogyan azt kell. A végén összeállnak a csajok és közösen fogadják a szép nagy adag geciket.

Nem semmik ezek az ukrán-orosz csajok, kivétel nélkül mindegyik csodaszép, a magyar és a szlovák lányok mögött ők a harmadikak. Kár a káoszért és a világítás is egy idő után inkább idegesítő lesz. mint erotikus.

Összegzés:
A top csajokat szedték össze a régi szovjet vidékről és jó kis alapos baszást kap mindegyik.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
80
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts