Múltidéző: Crystal Greenvelle – Black busters 5/1

A Pornolover blogra írtam egy top listát, hogy kik azok a csajok, akiket a legjobban várok vissza és ott említettem meg a drága Crystal-t, aki már régóta abbahagyta a filmezést sajna. Annyira imádtam, mikor ő volt a top csaj, hogy kerestem egy régebbi jelenetét, ami mai szemmel is abszolút vállalható, sőt sok szempontból sokkal jobb, mint bármely mostani pisis baromkodás. Itt csak basznak, éppen négerek, egy 10/10-es csajt. Seggbe, főleg.

A jelenet már több mint négy éves (!!!), szóval nem egy mai darab, de HDban tökéletes a minősége. Itt az előzetese. Picit megmutatja magát a drága, majd érkezik az 5 feka, köztük Dylan, aki még nem olyan izmos és haja is, van, valamint az öreg Mike Chapman is ott figyelt már 4 éve is. Hihetetlen szép a csaj, nem is tudom kit tudnék ilyen szép arcút mondani a mostaniak közül, talán Cindy Shine, vagy Mina jöhet a közelébe. Semmi pofozkodás, vagy szájba pisilés, szépen sorba szopja a faszokat, majd odatartja az isteni picsáját baszásra kínálva.

Sorba kúrják neki, közben nem csak bambán néz a kamerába, hanem szenved, de élvezi, pont amilyennek imádom. Igen, elhiszem azt, hogy fáj, ha egy ekkora néger fasz repeszti szét a picsácskáját, de mellette jó érzésnek is kell hogy legyen. Ledobja a cipőcskéjét és alulról kúrják neki azt a tökély-fenéklyukát. Be is mutatja egy párszor mi van ott lent és bent … az egész fejemet belenyomnám és belülről nyalnám ha lehetne. Nagyon tetszik a csajnak a helyzet szépen élvez minden pillanatot és mi is mikor belenézhetünk oda bentre neki. Szépen berakják abba a picike kis pinába, amibe nem is gondolnánk, hogy be lehet, de be lehet.

Aztán szépen lejjebb csusszan a fasz és máris a fenekét repesztik ketten egyszerre. Ne igazán ez volt soha sem a különlegessége Crystal-nak, szóval nem is csinálják neki tovább, inkább csak szólóban megy a picsabaszás. Jó néha látni egy-egy ilyen jelenetet is, kár hogy mára már csak az extrém irány megy – tisztelet egy-két kivételnek! Kap még egy pár lökést doggy pózban is, majd a geciket szép sorban a nyelvére és egyet pedig az isteni fenéklyukába. Várunk vissza drága Crystal !!!!

Related Posts