Sara Bell beszőkült, de baszni nem felejtett el, most is kurva jól csinálja!

A kis 21 éves olasz punci most már hosszú hajjal és szőkén jelentkezett újra, és úgy gondolta, hogy ha már ilyen sok időt kihagyott, akkor most egy jó alapos baszást kérne cserébe, hogy meglegyenek a karácsonyi ajándékok a fa alatt. Mehet neki minden, pisi a szájba, kettő fasz a picsába.

Szerintem a rövid haj sokkal jobban állt neki amúgy, de nem is ez a lényeg, hanem az a különleges fenéklyuk, ami a csaj alatt található. Nem nagyon van ilyen tini mostanában, aki ennyire rugalmas lenne ott lenn. A saját ökle simán felcsusszan, és a prolapse is simán megy neki. Nem is tudom elképzelni a csajt, hogy bármi mással foglalkozzon, neki ezt a szakmát teremtette az Isten.

Úgy is kezdik kúrni, hogy a fenekében van a saját ökle, majd szépen sorba basszák és sorba szopatják a drágát és a pisizésen is túl kell esnie, ami nem igazán zavarja a csajt. Simán fogadja a nagy pisi-sugarakat. Néha a nyál is ki-ki csurran a szájából. Rohadtul izgató lehet, hogy azt csinálsz a csajjal, kurvára, amit szeretnél … A kuka fejű néger mondjuk más pisijét is nyalogatja, ami kicsit kizökkentő állapot, de amikor baszni kezdik, minden helyreáll.

Van egy tag, aki nem elégedett meg a faszával és egy pumpával felnyomatta jó vastagra, nna az eléggé okádékan mutat, nem értem miért nem volt eléggé nagy neki, itt azért nem láthatunk kis farkú szereplőket. DPzik, majd duplázzák azt az ordenáré nagy picsát, ami önállóan viselkedik, néha visszaugrik, de néha szépen úgy marad, ahogy kiveszik belőle a faszt. Sara amúgy nem élvezi szarrá az agyát, éppen hogy nyögdécsel, és olyan mintha be lenne tépve, vagy rúgva a csaj. Jön megint egy nagyobb szünet, az Eurós boltban vásárolt műanyag tálkával a főszerepben …

Mind egy cseppig megissza a kis ribanca, majd utána a gyömöszölést is elviseli, míg nem jön a végén a geci adag. A jelenet negyedétől mezítláb van, szóval én azt is kukkolom, még ha kevés embert is érdekel. Totál meztelen a csaj, és így is kell lennie, legalább a jelenet végére ne maradjon rajtuk semmi ! Kap egy pár adag pisit a fenéklyukába, majd az arcára is. Egy beteg ribanc, akit imádok továbbra is !!!!

Összegzés:
Jó kis év végi befejezés a csajtól, aki nagyon aktív volt idén is és reméljük az marad jövőre is.
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
100
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
94
Related Posts