Sata Jones szűk fenéklyuka beavatva Mr. Anderson által

Ez az orosz csávó eléggé legenda a pornóban, annak idején ő vitte a hátán a Youngthroats.com mélytorkos oldalt, ahol orosz tiniket szopattak halálra, és még most is profi, pont azt csinálja amit kell, amatőr csajokat castingol análba.

A 29 éves orosz csajszi még nem járt a cseheknél, hanem a vírus helyzet miatti orosz stúdióban (stúdiónak kinevezett házban) avatódott fel. Most kicsit kirándulunk, mert nem itt leszünk, hanem egy hotelszobában. A történetet, és a “színészkedést” tekerjétek át, addig amíg a csajszi szopni nem kezdi a faszit. Egy picike síkosító és piff már megy is be neki a fasz. Könnyen belelendül a dologba, jó pár pózban bassza Mr. Anderson. A fekete harisnya is szép lassan lekerül róla, majd így bassza szépen doggy pózban.

Jól belelendül a baszásba a faszi, ahhoz képet, hogy milyen másnapos volt az elején :), fölé guggolva is alapos baszást kap, majd szemből a lábait a nyakába emelve is adagolja keményen, úgy, hogy közben szünetként a picsáját is ujjazza a drágának. Jó csaj ez basszus, szép picike kis kerek lábujjakkal. A faszi meg egy kattant őrült, simán ráül a csaj szájára a seggével, úgy, hogy nem is kap levegőt szegényke, de hát szerintem tudhatta, mit vállal. Pofont is kap egy párat, és amilyen mélyre csak lehet benyomja neki a faszát. Anal full nelsonból mutatja a kamerának a gape-eket, ami a csajnak kicsit sok és inkább nevet zavarában. A végén a szájába veri.

Összegzés:
Nem egy rossz kis első jelenet a csajtól, van benne tehetség, a faszi pedig egy állat!
Szereplő csaj:
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts
Tovább olvasom

Lydia Black vs 4 feka

A kis Lydia az egyik kedvencem, szeretem az extrém külsejű nőket és hát ő aztán végképp az, még…