Tabitha Poison naked and barefoot.

Manapság már az is különlegességnek számít egy jelenetben, ha valaki meztelen van benne és a lábán sincs semmi erőltetett szexiség. Tabitha Posion az egyik kedvenc csajom a Legalról és végre foot fetish szettet csinált, de mégis egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert valami itt is hiányzik a jelenetből.

Legutoljára Vicky Solnál vártam ezt, hogy így tegyen és kibaszott jó kis jelenet is lett az ő foot-fetish cucca. Viszont már Francys Belle-nél nem éreztem így és most kicsit ugyanez van a kis homloktetkós csajnál is. A kis 22 éves cseh tini, szinte csak perverzkedésekben volt benne, vedelte a sok férfi pisit és még transzvesztitával is bohóckodott. Pont az ilyen perverz csajok szoktak jók lenni a feet jelenetekben pedig …

Picikét pózol a csaj, majd megérkezik hozzá Ratyi Angelo (miért mindíg ő ???) aki lekapja gyorsba róla a harisnyát, és baszni kezdi. Előtte kap egy picike footjobot, de olyan a csaj, mintha még soha nem csinálta volna ezt ? Most komolyan Tabitha ? Semmi lábbaszás még sohasem ??? Aztán megérkeznek szépen sorban a többiek is és kúrják a picsáját és közben a lábát is basszák. Azért ez nekem eléggé rendben van itt, kár, hogy a csaj még oda se néz a lábára, csak olyan fejeket vág közben, mintha Instagramra pózolna …

A sima anál jelenetet úgy csinálja végig, hogy szerintem egy pillantásra nem néz félre a kamerából, végig tudja tartani a szemkontaktot velünk. Ez nekem kicsit kiábrándító, inkább veszítse al az önkontrollját és élvezze, hogy kúrják és közben a talpacskáit is nyalják ! Levetkőztetik meztelenre és jöhet a szokásos DAP party ! Azért ez már tetszik a kis édesnek, kettő vastag fasz a picsájában. Itt is kicsit túl sok a kamerába nézés; Tabitha hagyjad már a picsába ezt élvezd, hogy basznak. Kurva jól látni közben a pucér talpait, mindíg simogatják és basztatják a maradék srácok.

Jön a hátulról DAP, majd a beleülős. Itt azért eléggé izgató, amint rutinból megcsinálja ezt a kitekert pózt a kis édes, majd ahogy hátradől és engedi, hogy a szarrá tágul lyukába tegyék a faszt. MMMHHH kivagyok tőle. Bele kell törődni, hogy ez a csaj nem fogja élvezni itt a szexet, inkább egy játéknak tekinti az egészet. A szokásos jelenet végi pózokban olyan szépre tágul, hogy nem győzöm csinálni a screenshotokat. A végén footjob utáni szájba geci engedés van és erre sem lehet egy szavam sem, úgy tökéletes ahogy van ! A legvégére azért inkább belejött a csaj és csinált eghy 99%-os jelenetet, ha kevesebb lett volna a kamerába nézés, akkor meg lett volna a 100 is.

Egy adag geci a szájba :

Összegzés:
A kis perverz pina egyik legjobb jelenete lett végül, hát még ha a lábaira sem úgy nézne mint egy szükséges rosszra és a végén arra kapta volna a gecit !!!!
Szereplő csaj
99
Szenvedély, baszás
99
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts

Aletta Black is back

Azért annyira nem ment messzire a legvékonyabb modell az egész legalon Aletta Black, csak egy pár hónapot hagyott…