Venera Maxima visszatért és négerekkel baszatja meg magát

A legszebb szőke pornósunk nem adja fel és továbbra sem unja, hogy szanaszét tágítják a picsáját a Legalporno-n. Most egy 4/1-es fekás jelenettel jön és előre elmondom, hogy nem fogunk most sem csalódni benne! És végre pisi sincs a jelenetben !

A jelenetnek még egy sztorit is kerekítettek (nem biztos, hogy kellett volna …), miszerint Venera masztizgat a szobában nagy nyugisan egy nem normális méretű műfasszal, és ki más törhetne be hozzá, mint két feka csávó. Ezt a jelenetet már Oscar díjra nem jelölnék az tuti a rejtett rasszizmus miatt 🙂 Venera nagyon meglepődik és ha már ott vannak a srácok akkor nekik is lát és hanyagolja a mű dildót. Nincsenek elegen így odacsörögnek még kettő tagnak, akik nagy lopakodva meg is érkeznek és becsatlakoznak a partiba.

Sorba dugják a picike kis fenéklyukát a csajnak, aki eléggé élvezi a helyzetet. Sorban odatartja a kis picsáját nekik, miközben a maradéknak veri. A kis picsája, valóban kicsike, ugyanis semmi tágulást nem látunk rajta, visszamegy mini fenékké, mikor kiveszik a faszt belőle. Aztán DAPozni kezdik a csajt, amit ugyancsak eléggé jól visel. Atom szexi, ahogy vagy élvezkedik, vagy szexin odanyúl a faszihoz, hogy gyere édes és basszad a picsácskámat … Előlről és hátulról is ezt kapja az isteni seggébe. Közben amikor éppen van kedve szop egy faszt, de a többiben általában belekapaszkodik.

Azért csak alakulgat a Gape is, hogy én milyen szinten nyalnám és szagolnám azt a feneket, azt el sem tudom mondani … Lekerül a drágáról a fehér harisnya is, így duplázzák és basszák sorban a fenekét, miközben élvezkedhetünk a talpacskájának a látványában is. Mikor már megvolt a létező összes DAP póz és még a fejjel lefelé a kanapénál is, akkor a falhoz állítják és libasorban járnak rá. Ezt a részt rohadtul bírom, olyan állatias, ahogy odatartja a fenekét a négereknek akik várnak szépen a sorukra. A doggy után kap két adagot a fenekébe és kettőt a szájába ez a csodálatos gyönyörű elképesztően szép nő !!!

Legjobb rész :

Related Posts

Avi Love 4/1

Nem is értem minek odatenni a Dirty talking jelzőt mostanában a jelenetek elé, ez általában egy amerikai, vagy…

Napikép: átlövés

Pedig már a szellemirtók is megmondták, hogy nem szabad keresztezni a sugarainkat ! Azért szerencsére jutott Lauren Philips…