Veronika megöklözi a saját kis picsáját, mielőtt seggbebasszák

Vannak olyan csajok, akik egyfajta Jolly Jokerként mindíg bevethetőek és tutira hozzák a lóvét a cégnek. És szerencsére nem azért, mert éppen huszan hugyozzák őket torokba, hanem azért mert olyan jó csajok és tudnak is baszni. Ilyen csaj a dél amerikai Veronica Leal is, akinek nincs is talán rossz jelenete. Én mindíg megnézem neki a legújabbat; ezt a mostanit is :

Vera már mindent, de tényleg MINDENT csinált már itt a Legalon, talán még self-fisting videója nem volt, de most az is lesz. A bevezetésben csinálja magának a drága, és azért a teljes ökle nem is fér fel, de az öt ujja igen. Már a mozgása is erotikus és nem olyan, mint szegény magyar csajoknak, akik szopni jöttek a Privát Francia órára. Az ökle után egyből egy merev fasz kerül oda neki, amit nem is annyira bán a kis drága. A durva a dologban, hogy már így is elélvez, mikor csak egyvalaki bassza a seggét, aztán meg amikor befeszítve anal fullban nyomják neki DPben, majdnem megint el is ájul.

Jó kérdés, hogy legyen-e egy pornós csaj olyan csodás, mint mondjuk Liya Silver és ne tudjon kúrni, vagy legyen olyan mint Adriana Chechik, vagy Vera, aki mondjuk tizes skálán nyolcas, de baszni és élvezni azt kegyetlenül tudnak. Én inkább az utóbbit választanám.

Kúrják a drága pináját is így is, miközben egy másik fasz a picsáját feszegeti. Szegényke mozdulni sem tud, csak nézi, ahogy ki-be járnak benne a faszok. Semmi dupla análozás, vagy bármi őrület nincs, csak a DP, de az majdnem minden elképzelhető és el nem képzelhető pózban. Az állva baszás hiányzott még nekem, felkaphatták volna igazán a kis kolumbiai picsát és úgy is baszhatták volna legalább egy pár percig. A végén a geciket szépen szét osztják; jut egy a szájába, egy a picsájába és egy a csodálatos puncikájába is.

Legjobb rész:

Összegzés:
Vera, jó kis pornós iparosként, hozza a szokott minőséget. Ilyen egy igazi és tökéletes Double Penetration akció
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
85
Szerintetek0 Votes
0
96
Related Posts
Tovább olvasom

Sindy Rose belső szervei

Szerintetek0 Votes 0 88 Nagyon örültem, amikor Sindy átkerült a égeres stúdiótól végre értő kezekbe és nem atomszar…