Kurvára nem megy a baszás ennek a 18 éves tini csajnak: Baby Bambi jelenetek

Kevés 18 éves csaj van a modellek között és a szexi kis szerény tini az egyikük az oroszoktól. A pandémia okozta utazási nehézségek valósították meg az orosz amatőr stúdiót, akik egyre inkább nem lesznek amatőrök. Kibaszott jó csajokat castingolnak náluk.

Eddig sem volt a drága a magát szénné élvező csaj a jelenetekben, de nem nagyon bántam, mert mégis csak egy tiniről van szó, aki hagy mindent magán csinálni. Eddig csak egy jelenettel kapcsolatban írtam róla, amikor a tornász csajjal együtt forgattak, ott is neki fájt a legjobban minden. Most megnézzük először a gangbangjét, majd a karácsonyi különkiadást, amiben más csajok is voltak.

A szokásos cipőcskéjében kezdünk általában ez van, rajta, igazán adhatnának rá valami szexibbet, is, vagy akkor inkább ne is adjanak rá lábbelit 🙂 A csaj nagyon nincs itt, a sorba szopatás és bemelegítő análozás során is koncentrál arra, hogy próbáljon jelen lenni, de nem nagyon jön össze neki. A srácokat meg csak gerjeszti a téma, nem hagyják ám abba, sőt begyömöszölik a kettő faszt a fenekébe egyszerre. Nézzétek a fejét a drágának !

Nem nagyon megy, így hát próbálják tágítani egy fasszal, meg cidrizni a csiklóját is, de nem igazán lesz jobb a helyzet … Egy csomó pózban tesztelik, de csak a faszuk legvége fér be neki és amikor elmondják, hogy most bele kell ülni a faszokba duplázva, olyan fejet vág, hogy az valami állati jó 🙂

Az egyetlen mosoly a jelenet legvégén hagyja el az ajkait, amikor végre vége lesz ennek az egésznek. Kár, hogy ki lett adva parancsban a DAP, mert a sok pózváltás és bénázás helyett lehetett volna kemény DP mondjuk a csajnak. Karácsonyra ők is összehozták a legjobb modelljeiket és csináltak egy közös baszást velük. Még saját orosz fejdíszt is kaptak a csajok akik eléggé kurva jól néznek ám ki. Ugyanazok, akik a fentebb linkelt jelenetben voltak, itt van a tornász csajszi is.

Egyesével próbálják ki a srácok először mindegyik puncit, illetve mindegyik fenéklyukat. Lorent basszák meg így, de annyira, hogy végig is csinálják, a szájába engedik a gecijüket. Durva, de direkt figyeltem: vágás nélkül folytatják, most már a többi csaj is beszáll a buliba. A Whiteneko csajnak és a mi kis csajunknak is próbálják a kettő faszt benyomni, inkább kevesebb sikerrel … Baby Bambi megint olyan fejet vág, mintha épp egy végbél vizsgálatról jönne ki az orvostól. Szerencsére Lara is kap DAP-ot ami neki megy a legjobban a csajok között. Whiteneko talpáról lekerül a cipőcske is, szép nagy talpa van, nyalnám neki kegyetlenül azt is, meg a szőrös pináját is. A mi csajunkban most egy fasz van, ezt úgy ahogy elviseli. Aztán a tornász csajról is, isteni szépek a kékre festett lábujjkörmei. Picit még aprítják őket, aztán a geci engedésből is a kis barna a legkevésbé veszi ki a részét.

Volt egyébként már egy jelenete amiben barefoot volt, de egyébként mindíg ez a csatos béna cipő …

Related Posts
Tovább olvasom

Florane Russel gangbang 7/1

Már írtam februárban egy fasza összefoglalót a szupercsaj melleiről, illetve a fenéklyukáról. Már volt neki egy 10 emberes…