A 41 éves Milf nem bánja, ha lepisilik egy méter magasról.

Talán még soha nem volt ennyi piss-scene, mint most januárban. Szinte már mindegyik stúdió ontja magából ezt – úgy látszik bazinagy a kereslet erre is. Mi meg nem hagyhatjuk ki az olyan jó csajokat, mint ez a newcomer milf pina, még akkor is ha ez is benne van a jelenetében. Sonia Lion 1/1 következik:

A faszi mostanában bevállalja a páros jeleneteket és nem is csinálja rosszul. Az aputestűeknek ez vigasz is lehet, hogy nem csak péppé kipattintott testű faszik kúrhatnak ám itt, befér simán egy kis, vagy közepes farkú tag is szőrös testtel és hassal. Kicsit kúrja a csajszit hátulról, majd jön egy kis szopatás, ami közben néha ráköp a csaj fejére. Ez nekem ezerszer izgatóbb, mint odapisilni a kitátott szájába …

De ha már szóba került a pisizés sajnos az következik. Egy pohárkába engedi majd közben a csajszi szájába is megy. Aztán bugyi bele a szájba csula a homlokra és lehet baszni megint a picsáját. Nem csinálja amúgy rosszul, csak picivel másabban mint a többi már megszokott néger benga, vagy kigyúrt testű cseh. Innen is onnan is bassza a csaj seggét, aki amúgy nem élvezi szét az agyvelejét, de azért belemozog a baszásba néha. Aztán le kell feküdnie szegénynek a földre és onnan pisili le a tag, ami nem esik annyira jól neki, gondolom, hiszen egy méter magasról zuhog rá a golden shower.

De szerencsére lekerül a cipő végre róla és megláthatjuk a Milfes talpacskáit. Így alulról bassza a kopasz egész jól egyébként. Majd még a végére is marad egy kis pisis huncutkodás a szájba geci előtt.

Összegzés:
Megszokhattuk már, hogy a január elég sovány jócsaj felhozatal szempontjából, szóval örüljünk ennek is ...
Szereplő csaj
80
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
70
Geci
70
Szerintetek0 Votes
0
78
Related Posts