A kicsike Mary Jane megint kőkemény kiképzést kapott.

A 29 éves olasz punci kb negyven kiló lehet, és picike is hozzá, de mégis van rajta egy kis “miniháj” én nagyon bírom a nagy eltúlzott műszempilláival együtt. Most sem hazudtolta meg magát, arról, hogy mindent bevállal …

Kicsit bohóckodnak a kamerással, majd megérkeznek a bepipázott srácok álló fasszal. Fel is kapjál egyből a minicsajt és kúrni is kezdik. Semmi extra, csak basszák szépen a fenekét felváltva és próbálják egyre mélyebbre nyomni nekik a faszt. Különös egy kis segge van a csajnak, egyre jobban ki is nyomja a picsáját ahogy kiveszik belőle a farkukat. Nem szaroznak a DP-vel (pedig milyen jól állna a csajnak !!!), hanem egyből a seggébe vágják a két faszt.

De ne higgyük ám, hogy megússzuk ennyivel !! Egyszer csak a saját fejét pisizi le a drága, majd olyan brutális visszatartott sugarat kap az arcába, ami nem is emberi. Egy büdös kis kurva ez a csaj, nagy kár, hogy nem esik le a szempillája én úgy megnézném azt is, milyen a nélkül. Egy-egy adagot pisizik még a feles poharakba is, majd a kamerás is totál begerjedve meg-squirt-özteti szegénykét. Aztán akrobatikusan kell beleülnie a két faszba, mert a kanapén csinálják.

Megy neki amúgy ez is, mint minden, de élvezetet nem hiszem hogy bármi is okoz neki. Majd, ha vége lesz a szettnek, de ő azt se nagyon bánja, ha még három órán át tartana. Sorba basszák még egyszer, majd betérdel és jöhet még egy utolsó adag pisi zuhatag. Majd mellékesen egy gecis rész is a légvégére.

Összegzés:
Nem a világ legjobb csaja azért ez a Mary, de baszható kegyetlenül és le lehet gyalázni, nem nagyon bánja, és van amikor ez is elég ...
Szereplő csaj
60
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
80
Related Posts