Alba Lala második jelenete

Nem rossz csaj lesz ez a kis francia punci, máris itt a második jelenete, amiben nem csak egy néger húzza faszra a drágát, hanem máris kettő. A kis punci a kuka sapkás néger Youtube videójában is szerepelt. Én meg eléggé szerettem a beavatását is.

Gyorsan kezdjük a jelenetet, megérkeznek a felállított srácok és máris egy a seggbe egy szájba megy a bemelegítés. A csaj rohadtul rutinból nyomj, mintha ezt csinálta volna ezer éve már. Bel is csüccsen az egyik kemény néger faszba, megkapja a kötelező DPt, amiben szépen jól kitágul a kis fenéklyuka. Jó kis Gape képeket láthatunk tőle, jól belátni ahova kell.

Mondjuk végig az az érzésem van, hogy ennél sokkal keményebben kellene baszni ezt a csajt hogy élvezze is, mert végig csak mosolyog. Talán a félmerev brék az okai, vagy nem tudom, de nem nagyon élvezi szét az agyát, pedig bemennek neki a faszok szinte tövig. Talán ő lesz az akinek a DAP okoz majd igazi élvezetet, és szerintem erre nem is kell olyan sokan várunk majd. A következő jelenete nagyon remélem, hogy nem egy pisis baromság lesz. Az egyik gecit a fenéklyukába kapja, amit onnan kifingva nyal fel, aztán egy alapos adag jut az arcára is.

Jó csaj lesz ez és kurvaára remélem, hogy a maga sarkú is lekerül róla a next szettben !!!

Összegzés:
Jól alakul a kis francia csaj, látok benne fantáziát, és remélem nem megy el a pisis bohóc irányba ő is.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
70
Fenéklyuk, gape
90
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts
Tovább olvasom

Cindy Shine anal workout

Komolyan mondom milyen csajokat hozott év végére a Gonzo, el voltam alélva tőle, nem győztem gyártani a posztokat…