Baby Bambi legújabb orgiája: még mindíg utál baszni a tinicsaj

Lehet, hogy nem baszni utál, csak azt utálja ha éppen kamera előtt vegzálja négy idegen faszi és még a képébe, meg a szájába is pisiznek. Ezt egyébként el is hiszem neki, nem lehet egy izgató érzés. De akkor is olyan kis ártatlan, hogy minden jelenete egy kincs !

Nemrégen írtam róla, és a hozzáállása (és a cipője is sajna) ugyanaz maradt. Hiába ilyen fapina rettenet mennyire basznám én is, talán pont ezért. A kis lelassított felvételes intró után megérkezik máris a három szokásos orosz fej, akik egyből seggbe teszik a kiscsajt. Elég jól baszható a fenéklyuka, és ami onnan kijön az csak a síkosító, nyugodjon meg minden scat rajongó, nem az amire gondol!

Amikor talán alulról basszák érez valamit és végre nyöszörög a drága. Ez végre izgató és jó rész. Aztán a pisizéses résznél már nem őszinte az öröme, főleg mikor a szájába kell öntenie. Aztán egy szoros klassz DPt kap, és nem igazán értem miért kell basztatni a csajt, miért nem lehet hagyni, hogy figyeljen a kúrásra és saját magára? Pedig jó ütemben basszák. Aztán szegényt közvetlenül pisizik szájba. Ekkor vág olyan fejeket, hogy azt látnotok kell !!! Szeretem a nem megjátszott őszinte reakciókat, hát itt az van ! Majdnem be is sír szegény, de az tuti, hogy megbánja hogy aláírt ide.

Aztán jön megint egy kibaszottul jó DP, amiben tolják neki tövig a faszukat. Ez a három négy faszi komolyan mondom kurva jól tud kúrni, semmi buzulás és pisis száj smárolás, vagy hasonlók, csak jönnek és jobbnál jobb csajokat basznak halálra. Komolyan mondom, a fenékbe pisizés is izgató úgy hogy egy ilyen szerény kiscsaj fingja ki a picsájából a cuccot. Aztán megfürdik, meg persze le is kell öntenie a testét a cuccal, és végre leveszi a cipőjét is, de már minek, mert csak a szájba gecizés következik …

Összegzés:
Van valami baszottul izgató ebben a csajban és egyre egyre durvább dolgokat vállal. Már csak egy foot fetish szett kellene a boldogságomhoz.
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
95
Geci
95
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts

Sasha Zima double addicted

Ígéretemhez híven nem hagyunk ki egyetlen egy Sasha Zima részt sem a kínálatból. Életművének legfrisebb részében újra megmutatja…