Britanny Bardot és a bombaformában lévő Eveline Dellai már alig basznak, csak a pisi megy, meg az öklözés

A drága édes perverz állat Milf Britanny Bardot már nem nagyon tud olyan csajt mondani, akivel ne szerepelt volna együtt. Nem bánjuk mi ám ezt egy cseppet sem, főleg, ha olyan jó csajokat osztanak be mellé mint a mostanában folyton forgató Evelin a Dellai ikrektől.

Talán Guiness rekord az amit itt csinálnak a csajok, mert 1 perc után már nyalja a pinát a fiatalabb, 3 percre már az ökle a fenéklyukában van, aztán nem sokkal pedig már élvez is el a szőkeség. Vagy inkább pisizik, de azt meg olyan lendülettel és sugárral, hogy csak úgy ömlik belőle Eveline szájába. Nem semmi kezdés basszameg! A kitágított és elődolgozott fenekekre érkezik a ratyi gyerek és a haverja és rakni kezdik a csajokat, és persze a visszatartott pisit sem a kinti Wc-be engedik …

Aztán ha már felültünk az extrém vonatra, robogunk is tovább, mert Britanny elélvez vagy háromszor így, hogy duplázva kinyomja a prolapse-ot, majd egy méter magasat pisil, aztán meg kitalálják, hogy a dupla fasz mellé a pinájába elég jó lenne egy ököl is, így hát befigyel Eveline-é. De nem ám csak kézfejig, basszus, hanem majd’ könyékig nyomja. Aztán szerencsére ős is beleül nagy mosolyogva a faszba, bírom én Britanny-t, de szívesebben nézek egy ilyen jócsajt, mint a perverz Milfet, akinek mindene kint van lent.

Főleg, hogy Eveline végre mezítláb is van, bírom a szép hosszú lábujjait és a talpát is. Szépen kúrják a drágát és a buzi-barátunknak egyáltalán nem probléma belenyúlni úgy a csaj szájába, hogy éppen a másik faszi odapisil. Ha nem lenne még eléggé unszimpi, akkor az ilyen cselekedetei csak segítik ezt. Britanny a nagy fenekével már csak úgy képes elélvezni, hogy feszül benne minden, szóval bedugnak minden öklöt és minden faszt neki. Amúgy bírom én őt, csak a sok extrémkedés mellé már jó lenne egy sima baszás is néha tőle. (meg 10 kiló minusz a fenekéből). A gyagyás akkor sem tud békén lennei, amikor Eveline basszák, kitalálja, hogy köpködjenek egymás szájába vizet.

Szinte több volt a baromkodás a jelenetben, mint a szex. Vagyis az ment a háttérben, de nem érdekelt senkit, mert öklözés és pisizés ment helyette. A csajok már nem is foglalkoztak azzal, hogy éppen picsán kúrnák őket, csak a többi dologra koncentráltak. Nem akarok ilyen jeleneteket!

Összegzés:
Fura, de ez volt az első jelenet, ahol úgy érezte, hogy a szex csak másodlagos dolog, alig veszik figyelembe, hogy itt baszni kéne, helyette a pisi meg a baromkodás megy. Lehet, hogy ez lesz 2021-ben ?
Szereplő csajok
85
Szenvedély, baszás
40
Fenéklyuk, gape
50
Geci
50
Szerintetek0 Votes
0
56
Related Posts
Tovább olvasom

Florane Russel

A 29 éves kis cseh punci még elég kezdő a Legalnál, ez a mostani a harmadik jelenete, amiben…
Tovább olvasom

Mina 3/1 + pisi

A kis Mina minden jelenetét kiemelemeztük, és még a karácsonyi orgia előtt érkezett neki ez a szokásosan kurva…
Tovább olvasom

Polly Petrova január

A kis édes Polly továbbra is aktív, nézzük meg milyen extrém dolgokat vállalt be az idei év első…