Cindy Shine és Francys Belle rodeósat játszanak

Beöltöznek cowboynak, tényleg, még csizmájuk és kalapjuk is van, de szerencsére ezek idővel lekerülnek majd. Nem tudom egyébként mi lett a Gonzó stúdióval, idén még alig adtak ki filmet és lassan már letelik a január, ez most az ő stúdiójukban lett forgatva.

Két, nagyon hasonló csajról beszélünk, még a melleik pont akkorák, a brazil csajnak azért picit latinosabb a mellbimbója. Eléggé feláll tőle a fasz, amikor egymáshoz értetik őket. Cukik a jelmezben, még játék pisztolyuk is van. Gyorsan levetkőznek és máris mehet az egymás seggének vegzálása különböző dildókkal. Ian Scotty boy már ott kukkol az ajtónál, szóval szerencsére félbeszakítja a lányok élvezkedését és megérkezik a farkával.

  • Bocsi csajok, igazán nem akarok zavarni, de megbaszhatóm heréig a szátokat bő nyállal ?
  • Hát persze Ian, gyere csak !

Az egyébként egy kurva nagy előnye annak, hogy ha egyedül vagy faszi egy ilyen jelenetben, hogy simán nyalhatod a csajok seggét, nem kell attól félni, hogy előtte ott landolt másnak a farka, vagy az előnedve, vagy bármi. Ki is használja ezt a francia és Francys-el együtt nyalják Cindy édes kis tökély-fenéklyukát. A jelenet felétől szerencsére ledobják magukról a bakancsokat és barefoot tolják tovább. Mindkét csaj istenien és profin kavar a vastag faszban, mondjuk Cindyről nem gondoltam volna, hogy zavarja az, hogy más fenéklyukába kell nyalnia. Megszámolhatatlanul sok Ass to mouth kerül a jelenetbe, szopják a másik picsájából a faszt rendületlenül.

A geci is idekerül pedig, a brazil kiscsaj fenekébe élvez Ian, mikor már agyonbaszta mind a kettő csaj picsáját. Ő kifingja azt szépen és látványosan, majd Cindy visszaköpi Franci szájába.

Összegzés:
Baszottul jól működik a két csaj egy faszi jelenet, remélem több ilyet láthatunk a pisibe és 10 emberes orgiákba belefáradt lelkünkkel.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
98
Related Posts

Sasha Zima double addicted

Ígéretemhez híven nem hagyunk ki egyetlen egy Sasha Zima részt sem a kínálatból. Életművének legfrisebb részében újra megmutatja…

2/1 Veronica Leal

A múltkori Gonzós beszámolómban eszméltem rá mennyire népszerű Veronica, konkrétan a legnépszerűbb jelenet emi volt az övé. Ever.…