Cindy Shine karácsonyi baszása szokás szerint tökéletes lett

Ne hagyjuk ki a kis édes vörös punci tavaly december végén kijött jelenetét sem, úgyis majd’ mindet megnéztük neki tavaly. Szerencsére a jelenet totál pisimentes, csak basznak benne. Manapság már kuriózum ez is !!!

Cindy egy útszélit játszik, akit felszed egy néger tag, és már a kocsiban, meg a liftben is análoznak. Azért ez eléggé jó bemelegítés! Meglepetésként ott várja őket a haveri galeri a bevilágított profi stúdióban. Nagyon jól kúrható a kicsi szája, meg lehet baszni alaposan, szóval meg is teszik a srácok, majd jöhet a drága fenéklyuk !! A piros comb csizma még egyelőre marad, de nem sokáig, amikor lekerül, onnantól kezdve lesz a jelenet a szokásos csúcs szindis.

Az előző kritikámhoz képest itt a szereplő csaj nem hogy nem élvezi a dolgot, nem is igazán akar mással foglalkozni, csak a baszással és a faszokkal a picsájában, hiába tolják elé a szopni valókat. Ez (is) az, ami kicsinál ebben a csajban !!! Minden egyes pillantása és mozdulata hiteles, élvez, szenved és nem játssza meg magát. Aztán már nem is erőltetik a szopatást hagyják, hogy élvezzen. Alulról basszák a drágát, majd bepucsít és így láthatjuk a tökély picsát és pinát, ahogy pumpálva lesz.

Ilyenkor olyan szinten lehet keményen aprítani a picsácskáját ahogyan csak érik. Milyen szerencsés lehet aki itt és bárhol kúrhatja őt !!! A mázlista állatok, akik itt “dolgoznak”. A vége felé azért már Cindynek is van olyan póz, amiben inkább átveszi a fájdalom az élvezet helyét, de akkor pózt cserélnek és így megint jó lesz neki. Minden pózban kap DAP kúrást a drága kis meztelen teste. Egyszerűen minden pózban baszható a fenéklyuka, még állva is, ő meg tűri és ha már benn van a fasz a picsában élvez is. Mi lehetne még ennél is izgatóbb, mondjuk ha az éppen fingó kis picsájába érkeznének a geci adagok. Meglesz az is nyugi. Bocs a sok screenshotért, de nem tudok betelni ezzel a nővel !!!!!

Cindy remélem idén is hasonló atomjó cuccokat látunk majd tőled !!! Én a rajongód vagyok !!!!

Összegzés:
Ez a nő nem tud hibázni, nálam ő a legjobb most. Tökéletes minden porcikája és még élvezi is, ahogy péppé basszák.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts
Tovább olvasom

Szétbaszva: Nicole Black

Már tavaly áprilisban is gondolkoztam hogy a nagy gangbang-je után megérdemli-e a szétbaszva pecsétet a drága kis munkamániás…